Raveena Tandon’un Kızı Rasha Doğum Günü’nde Böyle Dilekledi

SuGiBi

New member
Rasha, annesi Raveena Tandon ile birlikte. (nezaket: rashathadani)

Yeni Delhi:

Annesi Raveena Tandon’un 49. doğum gününü kızı Rasha, sevimli Haberlarla kutladı. Annesi Raveena ile birlikte eğlenirken çekilmiş bir Habersunu paylaşan Rasha, şöyle yazdı: “Bu güzel insanın doğum günü kutlu olsun. Rol modelim. Bazen sana bakıyorum ve nasıl bu kadar şanslı olduğumu merak ediyorum. Seni sonsuza kadar seviyorum, kimse yaklaşamaz.” Ayrı bir gönderide Rasha, annesinin görünüşünü yeniden yarattığı bir Haber paylaştı. Aks şarkı Ye Raat. Gönderiye tepki gösteren Raveena Tandon, “Shuullliiiiii. Bu çok muhteşem! Ne harika, düşünceli, şimdiye kadarki en iyi hediye.”

Rasha’nın annesi için yaptığı gönderilere buradan göz atın:

Bu haftanın başlarında Rasha, annesi Raveena Tandon ile birlikte Durga Puja şenliklerinden bir Haber paylaştı ve şöyle yazdı: “Adanmışlığın ve birlikteliğin geliştiği Durga Puja’yı kutlamak için sevdiklerimizle bir araya geliyoruz. İlahi Anne’nin kutsamaları hayatlarımızı neşeyle doldursun, sevgi ve refah.”

İş açısından Raveena Tandon en son süper hit filmde görüldü. KGF: Bölüm 2Başrollerini Yash ve Sanjay Dutt’la paylaşıyor. Web dizisine 2021’de eleştirmenlerce beğenilen bir diziyle başladı. Aranyak. Aynı zamanda üçüncü filmde de rol alacak. Hoş geldin başlıklı Ormana hoşgeldin.

Raveena Tandon ilk oyunculuk deneyimini 1991 yapımı filmle yaptı. Patthar Ke Phool. Gibi filmlerde rol aldı Dilwale, Mohra, Andaz Apna Apna, Khiladiyon Ka Khiladi, Ziddi, Ghulam-E-Mustafa, Gharwali Baharwali, Bade Miyan Chote Miyan, Dulhe Raja Ve Anari No 1birkaç isim.

Rasha Thadani yakında Ajay Devgn’in yeğeni Aaman Devgn ile Bollywood’a ilk çıkışını yapacak. Filmin yönetmenliğini Abhishek Kapoor üstlenecek.