“Rekorlar kırılmak içindir”

SuGiBi

New member
Allu Arjun ve Rashmika Mandanna'nın Pushpa 2: Kural gişe rekorlarını yeniden yazıyor ve nasıl. Sukumar yönetmenliği, 1.000 crore rupi kulübüne en hızlı giren yönetmen oldu. Filmin başarısını kutlamak ve hayranlara ve iyi dileklerde bulunanlara şükranlarını sunmak için Allu Arjun, Delhi'deki Teşekkür Basın Toplantısında medyaya konuştu. Allu Arjun gişe başarısından duyduğu mutluluğu dile getirdi. Şöyle dedi: “Rekor kıran bir başarının zirvesinde olmak inanılmaz bir duygu ve sayıların benim için önemli olduğunu inkar etmeyeceğim. Elbette öyle ve birkaç ay bu transta olacağım çünkü 1000 sterlinlik bir crore filmin parçası olmak şaka değil.”

“Rakamlar geçici ama kalbime çok yakın tuttuğum sevgi. Her zaman söylüyorum, rekorlar kırılmak için yaratılmıştır, belki önümüzdeki 2-3 ay boyunca tüm bu rekorların keyfini çıkaracağım ama umarım yaza kadar bir sonraki filmle tüm bu rekorların kırılmasını isterim.”

Şöyle ekledi: “Telugu filmi olması şart değil, Tamilce, Kannadaca, Hintçe olabilir. Önemli değil ama ben bu rekorların kırılmasını istiyorum çünkü ilerleme bu. “Hindistan yükseliyor.”

Yönetmeni Sukumar'a teşekkür eden Allu Arjun, “Tüm ekibin harika bir iş çıkardığını biliyorum ama Pushpa 2'nin başarısını Sukumar'a borçluyum. Bizi buraya getiren şey onun vizyonu.”

Pushpa 2: Kural Sukumar Writings ile birlikte Mythri Movie Makers'tan Naveen Yerneni ve Y. Ravi Shankar tarafından desteklenmektedir. Fahadh Faasil, Rashmika Mandanna, Dhanunjay, Rao Ramesh, Sunil, Anasuya Bharadwaj ve Ajay Ghosh da filmin bir parçası. Film, 2021 yılında gişe rekorları kıran filmin devamı niteliğindedir Pushpa: Yükseliş.