Resimler IIFA Muhtemelen Görmenizi İstemedi Ama Abhishek Bachchan Yine de Yayınladı

SuGiBi

New member
Görüntü Abhishek Bachchan tarafından paylaşıldı. (nezaket: bachchan)

Abhishek Bachchan’ın en son Instagram güncellemesiyle ilgilenmeniz gerekiyor. Oyuncu, IIFA Awards 2023’ten bir albüm paylaştı. Abhishek, büyük finali Vicky Kaushal ile birlikte sundu. Albüme bakıldığında, Abhishek’in bir patlama yaşadığını söylemek güvenli. Aktörün aptal suratlar yaptığı görülüyor. Abhishek ve Vicky arasında paylaşılan eğlenceli ana da bir göz atıyoruz. Oyuncu, fotoğrafların yanı sıra ayrıntılı bir not da paylaştı. “Abu Dabi’deki 2023 IIFA ödüllerinin kulis sahnelerinden bir parça fotoğraf dökümü. Arkadaşım TejInder Singh Khamkha tarafından güzel bir şekilde yakalandı. Umarım şovdan keyif almışsındır. Unutulmaz bir etkinlik düzenledikleri için Wizcraft aileme çok teşekkür ederim. Ritika Bajaj, Abbas Aziz Dalal ve çetenin geri kalanından oluşan süper bir yazı ekibi. Nikita Jaisinghani, rol gibi görünmemi sağladığı için.”

Abhishek Bachchan, yardımcı sunucu Vicky Kaushal için şunları yazdı: “Beni devam ettiren ve kalıcı kılan çok sayıda espressoya, ama kesinlikle en az değil, böylesine havalı, ağırbaşlı, eğlenceli, sportif ve genel bir ası olduğu için kardeşim Vicky Kaushal’a. ortak ev sahibi. Seninle bu dansı her zaman tekrar yapardım. veere

Gönderiyi yanıtlayan Vicky Kaushal, “Veerey” için iç açıcı bir not yazdı. [brother]”. Film yapımcısı-yapımcı Farah Khan Kundra, “Bana neden teşekkür etmedin?” diye sordu. Abhishek Bachchan’ın kayınbiraderi, aktör Kunal Kapoor, “Çok eğlenceli” diye yazdı. Aktör Rohit Bose Roy, “Resimlere bayıldım kardeşim” dedi. Diana Penty, ellerini kaldıran emojileri bıraktı.

IIFA Ödülleri 2023 Pazar günü televizyonda yayınlandı. Olay geçen ay Abu Dabi’de gerçekleşti. Bir Haber paylaşan Abhishek Bachchan, “Nexa IIFA Awards 2023’ü Abu Dabi Yas Island’da yardımcı sunucum ve dost Vicky Kaushal ile birlikte ağırlamak unutulmaz bir deneyimdi. 18 Haziran saat 20.00’den itibaren Colours ve Jio Cinema’da sadece benimle birlikte muhteşem bir eğlence gecesine tanık olun.”

Abhishek Bachchan görüldü Bholaa Ajay Devgn ve Tabu ile birlikte.