Richa Chadha, Heeramandi İçin 99 Tekrar Çekim Verdiğini Hatırlıyor: “Kolay Değil…”

SuGiBi

New member
Fragmandan bir kare. (nezaket: netflixindia)

Yeni Delhi:

Richa Chadha şu anda son teklifinin başarısının tadını çıkarıyor . Dizide oyuncu bir tavaif olan Lajjo rolünü canlandırıyor. Son zamanlarda Richa Chadha, Aditi Rao Hydari, Manisha Koirala, Sonakshi Sinha, Sharmin Segal ve Sanjeeda Shaikh gibi şovun geri kalan oyuncu kadrosuyla birlikte göründü. Büyük Hint Kapil Gösterisi. Richa Chadha, sahneye çıktığı sırada gösterideki bir dans sahnesinin 99 kez tekrarlandığını açıkladı.

Son zamanlarda dizinin yapımcıları Instagram hesaplarına bir promosyon yayınladılar. Çekim günlerini hatırlatan Manisha Koirala, “Hiç yorulduğumuzu hissetmedik. Yani hepimiz yorgunduk ama her zaman bir tatmin duygusu vardı. 'İyi iş çıkardık' duygusu var. İş konusunda kendimi iyi hissetmeden eve döndüğümü sanmıyorum.”

Richa Chadha şunları ekledi, “Mera jo en iyi gün tha, wo mera en kötü gün bhi tha (En iyi günüm aynı zamanda en kötü günümdü) En kötü günüm, çekimin en iyi günü oldu. Tekrar çekimler söz konusu olduğunda puanım en yüksek — 99. Ana yüzyıl maarte maarte ruki hoon (bir yüzyıla ulaşmadan hemen önce durdum) o zaman bu gerçekten bir 'Vay be, bunu yapabileceğimi bilmiyordum' anı.

Heeramandi: Elmas ÇarşısıArka planda İngiliz Hindistan'ı geçen Mallikajaan, merhum baş düşmanı kızı Fareedan'ın (Sonakshi Sinha) geri dönüşünün tetiklediği zorluklarla mücadele ederken, Mallikajaan'ın bölgesinin karmaşık dinamiklerini araştırıyor. Dizide diğerleri arasında Richa Chadha, Aditi Rao Hydari, Sharmin Segal ve Sanjeeda Shaikh, Fardeen Khan, Shekhar Suman, Adhyayan Suman ve Taha Shah yer alıyor.

Dönem draması Netflix'te önemli miktarda izleyici topladı ve yayınlandığı hafta boyunca platformun İngilizce dışındaki programlar arasında haftalık en iyi 10 listesinde ikinci sırayı aldı.