Richa Chadha, Heeramandi'yi Ali Fazal'la Düğününden 10-15 Gün Önce Çekmeye Başladı

SuGiBi

New member
Richa Chadha, Lajjo rolünde. (nezaket: netflixindia)

Yeni Delhi:

Richa Chadha'nın son teklifi Heeramandi: Elmas Çarşısı prömiyeri 1 Mayıs Çarşamba günü yapıldı. Dizide Lajjo rolünü oynayan Richa, geçtiğimiz günlerde Heeramandi için düğünden hemen önce çekimlere başladığını açıklamıştı. News18'e verdiği röportajda Richa Chadha, “Heeramandi için çekimlere tam anlamıyla düğünümden 10-15 gün önce başladım. Ve o zamanlar aklımda yakın gelecekte annelik düşüncesi yoktu.” Bilmeyenler için Richa Chadha, 4 Ekim 2022'de aktör Ali Fazal ile evlendi.

Richa Chadha, yaklaşmakta olan ebeveynlik konusundaki yaklaşımını detaylandırdı ve herhangi bir somut karar vermeden önce çocuğunun gelişini beklemenin önemli olduğunu söyledi. “Çocuğuma nasıl bir eğitim vermek istediğimi bilmiyorum. Sanki bir roman yazmayı planlıyorum ve biri bana nasıl bir hikaye yazmak istediğimi soruyor gibi. Bunları söyleyemezsiniz.” Bunların hepsi benim için çok yeni. Anneyi doğuranın çocuk olduğu söyleniyor, dolayısıyla çocuğumuz bu dünyaya geldiğinde her şeyi “çok doğal” olarak anlayacağız, dedi.

Daha önce IANS ile yaptığı bir röportajda Richa Chadha, ekranda daha fazla zaman geçiren bir karakter yerine neden Lajjo karakterini seçtiğini açıkladı. Şunları söyledi, “Heeramandi için benimle iletişime geçildiğinde, o sırada Sanjay dizi sorumlusuydu ve bana başka bir rol teklif edilmişti, tabii ki ekranda daha uzun süre kalacak olan. Ancak bir oyuncunun aynı zamanda burada neyin yeni olduğunu da görmesi gerekiyor. ben Lajjo'yu seçtim.”

Heeramandi: Elmas Çarşısı Britanya Hindistanı'nın Haberin Detaylarıında geçiyor. Dizi, Mallikajaan'ın, merhum baş düşmanı kızı Fareedan'ın (Sonakshi Sinha) geri dönüşünün tetiklediği zorluklarla mücadele ederken bölgesinin karmaşık dinamiklerini araştırıyor.

Dizide ayrıca kilit rollerde Sonakshi Sinha, Manisha Koirala, Aditi Rao Hydari, Sharmin Segal ve Sanjeeda Shaikh yer alıyor. Fardeen Khan, Shekhar Suman, Adhyayan Suman ve Taha Shah da dizinin bir parçası.