“Ruh kanseri nedeniyle 13 yaşımdan beri bulimik”

aysutekin

New member
Bulimia ve yeme bozuklukları: Ambra Angiolini’nin tanıklığı ve mücadelesi.

İle ilgili Richard Amato Yayınlanan 5 Mayıs 2023

Ambra Angiolini, 13 yaşından beri bulimia hastası olduğunu itiraf etti: Hastalığın nedenini “ruh kanseri” olarak tanımladı.

Ambra Angiolini: “13 yaşımdan beri bulimia. Küçültmeyin”

Yakın tarihli bir röportajda, Kehribar Angiolini hakkında konuşmaya geri döndü yeme bozukluğu yıllardır mücadele ettiği:

“Ben 13 yaşında bulimik oldu ruh kanseri için. küçültme, 90-60-90 olmak isteyen küçük kızların hastalığı haline getirmeyin. Çünkü gerçekten haksızlık. Bunun adı hastalık buna dikkat edilmelidir, araştırma yapılır».
Oyuncu yıllardır verdiği savaşı kazansa da yeme bozukluklarıyla her gün kimlerle mücadele ettiğini asla unutmadı. Bunun için yaptı bulimiye karşı pek çok kampanyave bunun için toplum içinde bunun hakkında konuşmaya devam ediyor.

Ebeveynlerden alınan yardım

Massimiliano Allegri’nin eski sevgilisi daha sonra desteğin altını çizmek istedi ve anne ve babasından aldığı destek hastalıkla mücadelenin ilk yıllarında:

“Benim için en etkili şey tanrılardı. annemin bıraktığı notlar rastgele, dediğim gibi, banyoda “kusma yüksekliğinde”, bana basitçe bu durumda yapmayı seçeceğim her şeyin onun için iyi olduğu söylendi ».
Ardından, bir yetişkin olarak kesin zafer gerçekleşti – aynı kişinin tanık olduğu gibi. Kehribar – özellikle teşekkürlerilk kızın gelişiYolanda:

“Karnımı birdenbire dünyadaki en sıcak, en dolu yer haline getirdi. Bir boşluğu doldurdu».