Rum Mezesi

bencede

Active member
Rum Mezesi Tanımı İçin Gereçler

  • 250 gram beyaz peynir
  • 2 yemek kaşığı krem peynir(labne)
  • 7-8 tane kuru domates
  • 1 -2 diş sarımsak
  • 1 tatlı kaşığı biber salçası
  • 8-10 adet ceviz içi
  • 1 tatlı kaşığı kekik
  • 2 yemek kaşığı zeytin yağ
  • Karabiber
Rum Mezesi Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Öncelikle sarımsak ve kuru domatesleri rondodan geçirilir.
  2. Akabinde ceviz içi, biber salçası ve başka materyallerde eklenir, güzelce rondodan geçirilerek karıştırılır.
İşte bu kadar sıradan fakat epey lezzetli????afiyet olsun.

Rum Mezesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst