Saba Azad, Olağan Şüpheli Tarafından “Isırığın Yarısında” Yakalandı

SuGiBi

New member
Görüntü Instagram’da paylaşıldı. (Nezaket: sabazad)

Saba Azad’ın son Instagram girişi Hrithik Roshan bağlantısına sahip. Oyuncu, lezzetli bir yemeğin tadını çıkarırken çekilmiş bir dizi fotoğrafını paylaştı. Ete (domuz etine) olan sevgisini ifade eden Saba, şunları yazdı: “Ah “sus scrofa Domesticus” seni nasıl seviyorum… yolları sayayım!! Başka bir deyişle, eğer beni bulamazsan pastırmanın yanına bak!!” Bilginize: sus scrofa Domesticus evcil domuzlar için kullanılan bilimsel bir terimdir. Saba Azad’ın yemeğinde ayrıca güneşli bir meze, biraz karbonhidrat ve bir bardak meyve suyu da vardı. Resim nezaketi mi? Bu hiç akıllıca değil. Tabii ki flört ettiği erkek arkadaşı aktör Hrithik Roshan. Saba’ya göre, Hrithik’in “ısırığının ortasını” yakalama konusunda “özel bir yeteneği” var ama “şikayet edemiyor.” Aktris şunları ekledi, “Beni ısırırken yakalamak konusunda özel bir yeteneğe sahip olan Hrithik Roshan’ın fotoğrafı… yine de şikayet edemem, yemek yiyen kadınların yeterince fotoğrafı asla olamaz!! Bayanlara kurt!! Nefis nefis nefis!!”

Hrithik Roshan’ın kuzeni Pashmina Roshan, Saba Azad’ın paylaşımına tek kelimelik bir tepki verdi. Şöyle yazdı: “Güzellik [red heart]”Bir göz at:

Günler önce Saba Azad, Hrithik Roshan’ın yeğeni Suranika’nın doğum günü kutlamalarına katıldı. Instagram’da doğum günü kızı ve Pashmina Roshan ile bir sürü fotoğraf paylaştı. Başlıkta Saba şöyle yazdı: “Dün gece Suru fasulyemizin doğum günü kutlamalarında!! Doğum günün kutlu olsun seni en tatlı cesur en yetenekli insan sen Suranika sonsuza kadar yaşa lütfen teşekkürler. Ayrıca bu doğru, kızlar dünyayı döndürüyor!! Özellikle bu ikisi [heart emojis].” Gönderiye yanıt veren Pashmina, “Size sahip olduğumuz için çok mutluyuz” yorumunu yaptı. Başka bir yorumda ise şöyle yazdı: “Doğum günün kutlu olsun Suru. Seni çok seviyorum.” Suranika da Saba’nın paylaşımına tepki gösterdi. Onun yorumunu okuyun: “Hehehe ikinizi çok seviyorumhhhhhh”.

Bu arada Hrithik Roshan ve Saba Azad geçen ay Arjantin’de tatil yapıyorlardı. Hayranlarını kaçışlarından sevimli fotoğraflarla bilgilendirdiler.

Hrithik Roshan ve Saba Azad, Karan Johar’ın 50. doğum günü partisinde ilişkilerini resmileştirdi.

İş cephesinde, Saba Azad en son web şovunda görüldü Roket Oğlanları 2

Hrithik Roshan’ın son gişe çıkışı Vikram VedhaSaif Ali Khan’la birlikte. Daha sonra görülecek savaşçılarBaşrollerde Deepika Padukone ve Anil Kapoor yer alıyor.