Sadece Alia Bhatt, Joy Awards 2024'te Saree'de Her Zamanki Gibi Öldürüyor

SuGiBi

New member
Görüntü Instagram'da paylaşıldı. (nezaket: aliaabhatt)

Yeni Delhi:

Alia Bhatt'ın dün gece katıldığı ödül törenindeki son gönderisi şeker, baharat ve güzel olan her şey hakkında. Alia Bhatt, Cumartesi gecesi Riyad'da düzenlenen Joy Awards 2024'te varlığını kutladı. Etkinlikte Onursal Eğlence Yapımcıları Ödülü'nü alan aktris, Pazar günü hayranlarına Abu Jani ve Sandeep Khosla'nın raflarından çarpıcı bir sari içinde çekilmiş güzel fotoğraflarını ikram etti. Etkinlikten fotoğraflar paylaşan Alia Bhatt, “Kültür, onur ve sinema gecesine” yazdı. Aşağıdaki gönderisine bir göz atın:

Gully Boy oyuncusunun ödül töreninden çok sayıda fotoğraf ve Habersu internette paylaşıldı. Bir Haberda oyuncunun ödülünü aldıktan sonra ödül konuşmasını yaptığı görülüyor. Videoda şöyle dediği duyuluyor: “Gerçekten olağanüstü bir gece. Filmlere takıntılıyım, tek bildiğim bu. Bunu daha önce de söylemiştim, sanırım doğduğumda 'Işıklar, kamera, aksiyon' konusuna çıkmıştım. Benim için sinemanın anlamı bu kadar. Sevinçten bahsediyorsak, hayatımızdaki en büyük şeylerden biri sevgidir. Bu yüzden bu gece evime döndüğümde sinema sevgisini ve burada, Riyad'da hissettiğim sevgiyi de yanımda götürüyorum. Bu yüzden çok teşekkür ederim ve işte filmlerin büyüsü.”

Bahsettiğimiz Haber bu:

— Alia Bhatt'a Onursal Eğlence Yapımcıları Ödülü verildi. #JoyÖdülleri Küresel sinemaya katkılarından dolayı Riyad'da
🫶🏻
pic.twitter.com/CRq80ImZUs

🎞
(@softiealiaa) 21 Ocak 2024
İş cephesinde Alia Bhatt, Filmfare Ödülleri 2024'te Karan Johar'ın Rocky Aur Rani Kii Prem Kahaani filmindeki performansıyla Başrolde En İyi Erkek Oyuncu (Kadın) ödülüne aday gösterildi. Ödül töreninin 69.'su Gujarat'ta gerçekleştirilecek. 27 ve 28 Ocak'ta.