Sadece Janhvi Kapoor ve Tiger Shroff Aaye Hain’in Mırıltısıyla Dans Ederek İnterneti Ateşe Verdi

SuGiBi

New member
Tiger Shroff bu makarayı paylaştı. (Nezaket: kaplanjackieshroff)

Yeni Delhi:

Merhaba arkadaşlar, dinamik ikili Tiger Shroff ve Janhvi Kapoor’un dans hareketlerine göz gezdirdikten sonra hafta ortası daha da güzelleşti Ganapat şarkı Hum Aaye Hain. Yakında çıkacak filmlerinden Tiger Shroff ve Kriti Sanon’un yer aldığı şevkli parça Ganapat, bu ayın başlarında yayınlandı ve o zamandan beri listelerin zirvesinde yer alıyor. Çarşamba günü aktris Janhvi Kapoor Tiger Shroff’a katıldı ve onunla birlikte adımları şarkıyla eşleştirdi ve internet heyecanlandı. Tiger Haberyu paylaşarak şöyle yazdı: “Bu muhteşem film bana bunun nasıl yapıldığını gösteriyor! Koi pooche toh batana, Janhvi Kpaoor aur hum aye hai.” Video, kalp emojisi bırakan Tiger’ın kız kardeşi Krishna Shroff’tan büyük sevgi gördü. Bir hayran “süper” yazarken, bir diğeri “Hım aye hain şarkı yaktı.” diye bağırdı.

Aşağıdaki yazıya bir göz atın:

ICYMI, Ganapath’ın fragmanını aşağıdan izleyin:

Ganapath aksiyon filminde yer alacak Kriti Sanon’un silah olarak mınçıkaları kullandığı görülecek. Hazırlık oturumu Habersu birkaç gün önce yapımcılar tarafından YouTube’da paylaşıldı. Videonun başlığı “Jassi Her Şeyi Biliyor. Kamera Arkası” idi. Jassi, Kriti’nin filmdeki karakterinin adıdır. Videoda Kriti Sanon, “Ekranda aksiyon yapmak için can atıyordum. Mınçıkaları ana silahım olarak kullanmam gerekiyordu. İlk defa aksiyon yapıyorum ama yolumun çok uzun olduğunu biliyordum. Her silahla, onu kullanma sanatında gerçekten ustalaştığınızdan emin olmalısınız.”

Kriti Sanon’un hazırlığındaki BTS Habersuna buradan göz atın:

İçinde GanapatKriti Sanon ve Tiger Shroff, 2014 yapımı filmin ardından bir kez daha ekran alanını paylaşacak HeropantiBollywood çıkışlarına damgasını vuran. Vikas Bahl tarafından yazılan ve yönetilen filmin yapımcılığını Vashu Bhagnani, Vikas Bahl, Deepshikha Deshmukh, Jackky Bhagnani üstleniyor. Filmin bu Dussehra’da 20 Ekim’de sinemalarda gösterime girmesi planlanıyor.