Sadece Tamannaah ve Vijay Varma Yeni Fotoğraflarla İnterneti Ateşe Veriyor

SuGiBi

New member
Görüntü Vijay Varma tarafından paylaşıldı.(nezaket: itsvijayvarma)

Tamannaah Bhatia ve Vijay Varma sayesinde havada aşk var. İlk kez bir arada görüntülenecek iki oyuncu şehvet hikayeleri 2, son birkaç gündür ilişkilerini ayrı ayrı onayladılar ve hayranlar çok memnun. Söylemeye gerek yok, hayranlar çiftle ilgili her türlü güncellemeyi bekliyor. Bu nedenle, iki oyuncu, Netflix projesinde gösterime girmeden önce ateşli bir fotoğraf çekiminde birlikte yer aldığında, görüntüler kısa sürede viral oldu. Fotoğraflarda Vijay Varma takım elbiseyle, Tamannaah Bhatia ise tamamen siyah bir takım elbiseyle görülüyor. Netflix tarafından paylaşılan görüntüler, “Sizin tamannah [desire] bu kimyanın hayata geçmesini izlemek gerçek oldu.”

Buradaki resimlere bir göz atın:

Geçenlerde Film Companion ile yaptığı bir röportajda Tamannaah, Vijay Varma’nın “derinden değer verdiğim bir kişi ve benim mutlu yerim” olduğunu söyledi. Tamannaah, “Sırf rol arkadaşınız olduğu için birine ilgi duyabileceğinizi düşünmüyorum. Çok fazla rol arkadaşım oldu. Bence biri birine aşık olacaksa, biri için bir şeyler hissetmesi kesinlikle daha fazlasıdır.” kişisel, geçimlerini sağlamak için yaptıklarıyla alakası yok, yani bunun olmasının nedeni bu değil.” Vijay Varma hakkında, “Hey [Vijay Varma] çok organik bağ kurduğum biri. O gerçekten bana tüm gardını indirmiş biri olarak geldi, sonra tüm gardımı indirmem benim için gerçekten kolay oldu.”

Bu arada Janice Sequeira ile ayrı bir röportajda Vijay Varma, hayranları arasında özel hayatına olan ilgiden de bahsetti. “Doğru zaman geldiğinde bunun hakkında konuşuyorsun ama sana şu anda hayatımda çok fazla aşk olduğunu söyleyebilirim. Ve mutluyum” dedi.

Vijay Varma, en çok şu filmlerdeki çalışmalarıyla tanınır: Darlings, Gully Boy, Pembe, Hayalet Hikayeleri ve web şovları gibi dahad,Uygun Bir Çocuk, O, Mirzapur ve OK Bilgisayar. Tamannaah ise 18 yıldır farklı dillerde filmlerde çalışıyor ve aşağıdakileri içeren bir filmografisiyle övünüyor: Baahubali franchise, %100 Sevgiler, Ayan, Mutlu Günler diğer Paiyaadiğerleri arasında.

Bu sırada, şehvet hikayeleri 2 29 Haziran’dan itibaren Netflix’te yayınlanacak.