Saif Ali Khan, Hum Tum'da Rani Mukerji ile Awkard Ekran Öpücüğü hakkında nasıl hissetti

SuGiBi

New member
Yeni Delhi:

Saif Ali Khan ve Rani Mukerji, 2000'li yılların başlarında en çok sevilen ekran çiftlerinden biriydi. İkisi, hit filmlerde lider çiftti Hum tum,, Ta ra rum pumVe Thoda Pyaar Thoda Magic.

Yash Raj Films tarafından yayınlanan bir geri dönüş YouTube Habersu, Saif ve Rani'nin Awkard ekran öpücüklerini tartıştığı şimdi yeniden ortaya çıktı.

Rani Saif'e ne kadar gergin olduklarını hatırlayıp hatırlamadığını sorduğunda Saif, “Öpüşme atışını yapmaktan ne kadar korktuğunuzdan hatırlıyorum.”

Rani'nin o gün ne kadar dost olduğunu hatırlayarak, “Dediniz, 'Dinle, beni öpmek istemediğini söylüyorsun.' Dedi. Ben dedim ki, 'Şunu söyleyemem! “

Rani'nin ne kadar rahatsız olduğu düşünüldüğünde, Saif buna şimdiye kadarki en kötü ekran öpücüğü olarak adlandırdı.

Saif, “Sinema tarihinin en kötü öpücüğü idi; rahatsız olan şey. Beni çok rahatsız etmemi çok rahatsız etti.”

Saif Kareena Kapoor Khan ile evli ve iki çocuğu var: Taimur ve Jeh. Bu yılın başlarında Saif Ali Khan, evindeki bir hırsızlık girişimi sırasında saldırıya uğradı. Ameliyat geçirdi ve birkaç gün sonra serbest bırakıldı ve evde dinlenmesi tavsiye edildi.

Rani Mukerji film yapımcısı Aditya Chopra ile evli.

Saif Ali Khan daha sonra görülecek Mücevher hırsızı Jaideep Ahlawat ile birlikte. Projenin tamamı Netflix'te yayınlanacak. Rani Mukerji'nin hepsi için Mardaani 32026'da tiyatroda piyasaya sürülecek.