Salman Khan Harekete Geçmeye Hazır

SuGiBi

New member
Salman Khan Kisi Ka Bhai Kisi Ki Jaan. (nezaket: besalmankhan)

Bombay:

Yaklaşan aile şovmenlerinin yapımcıları Kisi Ka Bhai Kisi Ki Jaan fragman çıkış tarihi ile hareketli posteri açıkladı. Instagram’a giren Salman Khan, bir fragman duyurusu ile birlikte yoğun bir hareket yaptı. Posterde Salman’ın elinde bir bıçak tuttuğu görülüyor ama kan yerine büküm, etrafına çiçek yaprakları dökülüyor. Posteri paylaşarak, “Aksiyon başlasın!#KisiKaBhaiKisiKiJaan Fragmanı 10 Nisan’da çıkıyor.”

Son zamanlarda, yapımcılar Salı günü yeni parçayı açıkladı yentamma özellikli RR aktör Ram Charan. Aktör Ram Charan, Instagram’da paylaştığı şarkıyı “Ekrandaki en değerli anlarımdan biri. Seni seviyorum Bhai Bu mutlak efsanelerle dans ediyor… #Yentamma şarkısı şimdi yayında.”

Vishal Dadlani ve Payal Dev tarafından söylenen şarkı, Shabbir Ahmed tarafından yazılmıştır ve Salman Khan, Venkatesh Daggubati, Ram Charan ve Pooja Hegde’ye sahiptir. Şarkıda Salman, Charan ve Venkatesh, bir lungi ile eşleştirilmiş parlak sarı gömlekler giyerken görülebiliyordu.

Farhad Samji’nin yönettiği, Kisi Ka Bhai Kisi Ki Jaan ayrıca Pooja Hegde, Jagapathi Babu, Bhumika Chawla, Vijender Singh, Abhimanyu Singh, Raghav Juyal, Siddharth Nigam, Jassie Gill, Shehnaaz Gill, Palak Tiwari ve Vinali Bhatnagar da rol alıyor.

Daha önce, Salman teaser’ını paylaştı. Kisi Ka Bhai Kisi Ki Jaan. Güçlü bir diyalogla karakterini tanıttı. Pooja Hegde’nin ona sorduğu gibi, “Yetim aapka naam kya hai (adın ne)?” diye soran Selman, “Mera koi naam nahi hai, lekin main Bhaijaan naam se jana jata hun (İsmim yok ama insanlar beni Bhaijaan olarak biliyorlar)” Haberin Detaylarıda salaklarla dövüşürken çekilmiş görüntüleri.

Film, bu yeminle sinemalarda gösterime girecek.

Bunun dışında Salman’ın aksiyon gerilim filmleri de var. kaplan 3 kadrosunda Katrina Kaif’in karşısında.

()