Salman Khan, Honey Singh'in Filmi İçin Sadece 30 Dakikada Rap Yaptığını Hatırlıyor

SuGiBi

New member
Honey Singh'in yakın zamanda yayınlanan belgeseli, Yo Yo Honey Singh: Ünlümüzisyenin hayatındaki iniş ve çıkışları anlatıyor. Filmi için Salman Khan'la birlikte çalıştığı zamana baktığımızda Kisi Ka Bhai Kisi Ki JaanHoney Singh oldukça ilginç detaylar paylaştı. Ve ona Salman da katıldı.

Bilinmeyen için, söz konusu şarkı Hadi Chotu Motu'yu Dans Edelim.

Belgeselde Honey Singh, “Salman Khan bana bu şarkıyı gönderdi. Bu şarkı yapıldı ve o benim bu şarkıda rap yapmamı istiyor. Önümüzdeki iki gün içinde şarkının çekimlerini yapıyor. Bu şarkıyı söyleme fırsatını yakaladım” dedi. bu şarkıda ve o da bana bu şarkıda rap yapmak isteyip istemediğimi sordu. Bakalım.”

Daha sonra kamera şarkıyı dinleyen müzisyene geçti ve hemen “Şarkı için bir rap bulmamız gerekecek” dedi.

Ancak o anın en önemli anı, Salman Khan'ın bizzat belgeselde yer alması ve neden Honey Singh'in şarkı için mükemmel bir seçim olduğunu düşündüğünü açıklamasıydı.

“Ateş ediyordum Bhaijaan Haydarabad'dayken böyle bir düşüncem vardı ve bunu Honey'e verdim. Stüdyoya gitti ve yarım saat içinde rap'i bitirdi. Daha sonra Honey'den gelip bizimle birlikte şarkıda yer almasını istedim. Aktör, “Çocuklar için gerçekten harika bir şarkı” dedi.

Mozez Singh'in yönettiği Honey Singh'in belgeseli 20 Aralık'ta Netflix'te yayınlanmaya başladı.

Honey'in rap kariyeri Bollywood'a girdiğinde yeni bir dönemeç geçirdi ve her büyük film için bir şarkı yaptı. Akciğer Dansı itibaren Chennai Ekspresi, Bütün Gece Parti itibaren Patron, yüksek topuklu ayakkabılar itibaren Ki ve Ka onu başarıya taşıyan şarkılardan bazıları.