Salman Khan, Raveena-Rasha ve Diğerleri Arbaaz Khan’ın Düğününde

SuGiBi

New member
Sohail Khan ve Arhaan Khan, Arpita Khan’ın evinin önünde görüldü

Yeni Delhi:

Aktör Arbaaz Khan’ın kız arkadaşı Sshura Khan ile düğün söylentileri arasında, aktörün aile üyeleri Pazar günü Noel arifesinde kız kardeşi Arpita Khan’ın Mumbai’nin Bandra kentindeki evine gelirken görüldü. Arbaaz Khan’ın kardeşi Salman Khan’dan oğlu Arhaan Khan’a kadar Selam kardeşimAktörün akrabalarının gündelik kıyafetleriyle Arpita Khan’ın evine (muhtemelen düğün mekanına) geldiği görüldü. Mekanın dışında oğlu Yohan ile birlikte görüntülenen Sohail’in yanı sıra, Arbaaz Khan’ın oğlu ve eski karısı Malaika Arora ile oyuncunun ebeveynleri Salim Khan ve Sushila Charak da etkinliğe gelirken görüldü. Süperstar Salman Khan da aynı şekilde görüldü ve Raveena Tandon da kızı Rasha ile birlikte görüldü.

Aşağıdaki bazı resimlere bakın:

Haberler'den Son ve Son Dakika Haberleri

Aktör Ridhima Pandit de sarı etnik bir görünümle görülürken, Arbaaz’ın kız kardeşi Alvira Khan Agnihotri, kocası Atul Agnihotri ile birlikte geleneksel en iyi haliyle fotoğraflandı.

Daha önce Arbaaz Khan’la kısa bir süre birliktelik yaşayan Giorgia Andriani, ondan ayrıldığını doğrulamıştı. Giorgia Andriani ayrıca insanların kendisinden “birinin kız arkadaşı” olarak bahsetmesini aşağılayıcı bulduğunu söyledi. Pinkvilla’ya konuşan model oyuncu şunları söyledi: “Birinin kişiliğinin, birinin kız arkadaşı, birinin erkek arkadaşı veya birinin bir şeyi olarak ele alınmasını aşağılayıcı buluyorum. Bunu çok aşağılayıcı buluyorum. Şu ana kadar tüm mücadelelerimi yaşadım. , tüm çalışmalarım, tüm hazırlıklarım… şu anda ‘birinin kız arkadaşı’ olarak adlandırılacağım kişiye dönüşme sürecim. Bunu kesinlikle çok aşağılayıcı buluyorum. Artık böyle anılmamayı diliyorum.”

İş cephesinde ise Arbaaz Khan en son Sony Liv dizisi Tanaav’da görüldü. Bu arada Georgia Andriani, 2017 yapımı Londra’daki Misafir filminde ve Tamil web dizisi Karoline Kamakshi’de çalıştı.