Samantha Ruth Prabhu’nun Patronu Evlilik Sorusuna Cevap Verdi: "Kötü Bir Yatırım Olur"

SuGiBi

New member
Samantha Ruth Prabhu her zaman hayranlarının nezdinde gerçek kalmasının gerektiğine inandı. Mütevazı geçmişi, boşanması ya da sağlık sorunları nedeniyle Samantha zor sorulardan çekinecek biri değil. Zor soruları içtenlik ve zarafetle yanıtlıyor, bu da hayranlarını fazlasıyla memnun ediyor. Bu, yakın zamanda Instagram’da düzenlediği Bana Her Şeyi Sor oturumunda olanın aynısıydı. Bir hayran, bir dizi soru arasında şu soruyu sordu: “Yeniden evlenmeyi düşünmüyor musun?”

Bunun için Samantha, “Önemli Boşanma İstatistikleri” etiketli bir ekran görüntüsü paylaştı. [Editor’s Choice]Boşanma oranlarını detaylandıran paylaşımda, gülen emojilerle “İstatistiklere göre kötü bir yatırım olur” yazıldı.

Seans sırasında başka bir hayran, “Mucizelere inanır mısın?” diye sordu. Bunun üzerine oyuncu şöyle dedi: “Yapıyorum.”

Bağlamda Samantha Ruth Prabhu, 2017 yılında aktör Naga Chaitanya ile evlendi. 2021’de boşandılar.

Çift, Ekim 2021’de ortak bir açıklama yaparak boşandıklarını duyurdu: “Tüm iyi dileklerimizle. Uzun uzun düşündükten ve düşündükten sonra Chay ve ben karı koca olarak kendi yollarımızı takip etmek için yollarımızı ayırmaya karar verdik. Aramızda her zaman özel bir bağ oluşturacağına inandığımız, ilişkimizin temelini oluşturan on yılı aşkın bir dostluğa sahip olduğumuz için şanslıyız. Hayranlarımızdan, iyi dileklerimizi sunanlardan ve medyadan bu zor dönemde bizi desteklemelerini ve yolumuza devam edebilmemiz için ihtiyacımız olan mahremiyeti sağlamalarını rica ediyoruz. Desteğin için teşekkürler.”

Bu arada profesyonel cephede Samantha Ruth Prabhu, son dönemde hayranlarıyla mutlu bir gelişme paylaştı. Oyuncu kendi yapım evi olan Tralala Moving Pictures’ı kurdu. Bir Instagram gönderisinde şunları yazdı: “Prodüksiyon evim Tralala Moving Pictures’ı duyurmaktan büyük heyecan duyuyorum. Tralala Hareketli Resimler, yeni çağın ifade ve düşüncesini temsil eden içerik üretmeyi amaçlamaktadır. Sosyal dokumuzun gücüne ve karmaşıklığına değinen hikayeleri davet eden ve teşvik eden besleyici bir alan. Ve film yapımcılarının anlamlı, özgün ve evrensel hikayeler anlatabileceği bir platform (Büyürken en sevdiğim şarkılardan birinden ilham aldım. Brown girl artık ringde… [happy face]).”

Bu gönderiyi Instagram’da görüntüle

Samantha (@samantharuthprabhuoffl) tarafından paylaşılan bir gönderi
Çalışma cephesinde ise Samantha Ruth Prabhu Hindistan bölümünde görülecek. Kale Varun Dhawan’la birlikte. O da görülecek Chennai HikayesiTimeri N. Murari’nin 2004 tarihli romanının İngilizce romantik komedi uyarlaması Aşk DüzenlemeleriViveik Kalra’nın karşısında.