Samantha Ruth Prabhu’nun Şu Anki Tatil Ruh Hali

SuGiBi

New member
Samantha fotoğrafı paylaştı. (Nezaket: SamanthaRuthPrabhu)

Yeni Delhi:

Samantha Ruth Prabhu’nun Instagram gönderisi hafta sonu ruh halinizi değiştirmek için burada. Aktif olarak işe uzun bir ara vermenin tadını çıkaran oyuncu, seyahat hedeflerinizi belirlemenizi sağlayabilir. Samantha, yeni Instagram gönderisinde yerden bahsetmedi ama muhtemelen Avusturya’dan. Kushi aktörü, bir su kütlesinin kıyısında bisikletle gezinirken görülebiliyor. Ayrıca motive edici sözlerin yer aldığı bir kartpostal paylaştı. Son slayt Samantha’nın güvertede oturup uzaklara baktığını gösteriyor. Samantha başlıkta “Kalk ve parla kötü adam” yazdı.

Buradaki gönderisine bir göz atın:

Samantha’nın önceki Instagram girişi tüm zamanların en sevdiği Müziğin Sesi hakkındaydı. Oyuncu, filmin saatlerce süren sıkıntılı anlarda kendisini nasıl rahatlattığına dair kapsamlı bir gönderi paylaştı. Bununla birlikte Samantha, Avusturya’da kendisine filmi hatırlatan bir yeri de gezdirdi. Samantha’nın notunda şöyle yazıyordu: “Çocukken ne zaman kendimi çok mutlu ya da çok üzgün hissetsem… Sound Of Music’i yeniden izlerdim. Bu benim kaçışımdı. Beni gerçeklikten kopmamı sağlayacak büyülü bir dünyaya taşırdı. İhtiyacım vardı. Bana göre burası rahatlatıcı bir şekilde gerçek olmayan mistik bir yerdi. Yaşım ilerledikçe filme geri dönmeye devam ederdim. Bazı filmler her tekrarda daha iyi hale gelir. Ancak Müziğin Sesi aynı kalır ve sizi eski zamanlara geri götürür. onun yerine çocukluk. Buraya gelmek ve bu yeri şahsen ziyaret etmek aynı zamanda hem sert hem de hassas bir duyguydu.”

Buradaki yazıya bir göz atın:

Avusturya’ya gitmeden önce Samantha Ruth Prabhu Kaliforniya’daydı. Oyuncu, Kushi filminin vizyona girmesinden önceki ve sonraki ruh hali hakkında konuşmak için bir sürü fotoğraf paylaştı. İlk fotoğrafta onun mutlu ve gülümseyen yüzü yer alırken, ikinci ve üçüncü fotoğraflarda Samantha’nın stresli ve cep telefonu ekranına yapışık halde olduğu görülüyor. Atlıkarınca gönderisinde, hayranlarının Kushi’yi tiyatroda izledikten sonraki tepkilerini yakalayan bir Haber da paylaştı. Samantha, “Bana yaşayan en şanslı kız olduğumu hissettiriyorsun” diye espri yaptı. Altyazıda Samantha Ruth Prabhu şöyle yazdı: “Hiçbir zaman kolaylaşmaz, hayatı ilginç kılan bir hayalin gerçekleşme olasılığıdır. #Kushi için teşekkür ederiz. Resim 1- Film vizyona girdikten sonra. Resim 2 ve 3 – Önce ( Stres). Video 4 – Beni yaşayan en şanslı kız gibi hissettiriyorsun.”

Buradaki yazıya bir göz atın:

Samantha bundan sonra Raj ve DK’nin Hint versiyonunda görülecek. Kale. Dizide ilk kez ekran alanını Varun Dhawan ile paylaşacak.