Resim X'te paylaşıldı. (Resim izniyle: Ritüel)
Yeni Delhi:
Yönetmen Sangeeth Sivan, en çok Bollywood filmleriyle tanınır. Kya Kool Hain Hum Ve Apna Sapna Para Para Çarşamba günü kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Yönetmen öldüğünde 65 yaşındaydı. Haber, oyuncunun görüntü yönetmeni-kardeşi Santosh Sivan tarafından PTI'ya doğrulandı. Sunny Deol, Rtieish Deshmukh, Tusshar Kapoor ve diğerleri sosyal medyada yönetmenin ölümüne taziyede bulundular. Sangeeth Sivan'ın bir fotoğrafını paylaşan Sunny Deol, şunları yazdı: “Sevgili arkadaşım @sangeethsivan'ın vefatını duyunca şok oldum, artık aramızda olmadığına inanamıyorum ama sen her zaman kalbimizde ve anılarımızda bizimle olacaksın Om Shanti dostum, ailen bu kaybının üstesinden gelebilecek gücü bulsun.”
Yeni Delhi:
Yönetmen Sangeeth Sivan, en çok Bollywood filmleriyle tanınır. Kya Kool Hain Hum Ve Apna Sapna Para Para Çarşamba günü kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Yönetmen öldüğünde 65 yaşındaydı. Haber, oyuncunun görüntü yönetmeni-kardeşi Santosh Sivan tarafından PTI'ya doğrulandı. Sunny Deol, Rtieish Deshmukh, Tusshar Kapoor ve diğerleri sosyal medyada yönetmenin ölümüne taziyede bulundular. Sangeeth Sivan'ın bir fotoğrafını paylaşan Sunny Deol, şunları yazdı: “Sevgili arkadaşım @sangeethsivan'ın vefatını duyunca şok oldum, artık aramızda olmadığına inanamıyorum ama sen her zaman kalbimizde ve anılarımızda bizimle olacaksın Om Shanti dostum, ailen bu kaybının üstesinden gelebilecek gücü bulsun.”
Sangeeth Sivan'ın yönettiği Kya Kool Hai Hum ve Apna Sapna Money Money adlı iki filmde rol alan Riteish Deshmukh, tweet attı, “Sageeth Sivan Sir'in artık olmadığını bilmek beni derinden üzdü ve şoke etti. Yeni gelen biri olarak tek istediğiniz birinin inanması. içinizde ve bir şans verin.. Kya Kool Hai Hum ve Apna Sapna Money Money için ona yeterince teşekkür edemem. Yumuşak dilli, nazik ve harika bir insan bugün kalbim kırık, ailesine ve sevdiklerine en derin başsağlığı dileklerimi iletiyorum. karısını, çocuklarını, kardeşlerini özleyeceğim baba !!!!!Sevgili dostumun vefat haberini duyunca şok oldum @sangeethsivan Artık aramızda olmadığına inanamıyorum ama her zaman kalbimizde ve anılarımızda bizimle olacaksın. Om Shanti dostum, ailen bu kaybının üstesinden gelebilecek gücü bulsun
pic.twitter.com/XM01zUoBDO![]()
— Sunny Deol (@iamsunnydeol) 8 Mayıs 2024
Kya Kool Hain Hum filminde rol alan Tusshar Kapoor, kendisini komedi filmleriyle tanıştırdığı için Sangeeth Sivan'a teşekkür etti ve şöyle yazdı: “Şu anda ne hissettiğimi anlatacak kelimelerim yok…. Bir çeşit akıl hocası, beni #KyakoolHainHum ile komediyle tanıştıran biri artık yok! Sangeeth ji, yakın zamanda tekrar seninle çalışma şerefine eriştim ama bu üzücü haberi atlatmam uzun zaman alacak! RIP efendim özleneceksiniz! #SangeethSivan #mücevher.”Sangeeth Sivan Sir'in artık olmadığını öğrendiğimde derinden üzüldüm ve şok oldum. Yeni gelen biri olarak tek istediğiniz birinin size inanması ve şansını denemesidir.. Kya Kool Hai Hum ve Apna Sapna Para Parası için ona ne kadar teşekkür etsem azdır. Yumuşak dilli, nazik ve harika bir insan. Kalpte… pic.twitter.com/kvTkFJmEXx
— Riteish Deshmukh (@Riteishd) 8 Mayıs 2024
Sangeeth Sivan'ın ilk filmi Malayalam Raghuvaran'ın başrol oyuncusuydu Vyooham O zamandan beri Mohanlal'ınki gibi gişe rekorları kıran filmlerin yönetmenliğini üstlendi. Yodha, Gandharvam Ve Nirnayam. Film yapımcısının hayatta kalan eşi Jayashree ve çocukları Sanjana ve Shanthanu var.Şu an hissettiklerimi anlatmaya kelimeler yetmez… Bir çeşit akıl hocası, beni komediyle tanıştıran biri #KyakoolHainHum artık yok! Sangeeth ji, yakın zamanda tekrar seninle çalışma şerefine eriştim ama bu üzücü haberi atlatmam uzun zaman alacak! RIP efendim siz…
— Tusshar (@TusshKapoor) 8 Mayıs 2024