Sanya Malhotra, Bayan Filmi İçin 2024 New York Hint Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu Ödülüne Aday Gösterildi

SuGiBi

New member
Sanya Malhotra'nın instagramladığı görüntüler. (nezaket: sanyamalhotra_)

Mumbai (Maharashtra):

Aktör Sanya Malhotra, filmdeki rolüyle En İyi Kadın Oyuncu ödülüne aday gösterildi. Bayan yaklaşan New York Hint Film Festivali 2024'te.

Sadece Sanya değil, filmin yönetmeni Arati Kadav da En İyi Yönetmen kategorisinde adaylık elde etti. Söz konusu güncelleme Jio Studios'un resmi Instagram hesabında paylaşıldı.

“Hintçe filmimizi paylaşmaktan inanılmaz heyecan duyuyoruz” Bayansaygın #NewYorkIndianFilmFestival2024'te gösterime girecek! Ama durun, dahası da var! Muhteşem Sanya Malhotra'mız En İyi Kadın Oyuncu dalında aday oldu ve muhteşem Arati Kadav da En İyi Yönetmen dalında aday gösterildi” diye yazdı.

Bayan aynı zamanda prestijli film festivalinde de gösterime girecek.

Bundan heyecan duyan Sanya, bir açıklamada şunları söyledi: “Bayan'ın NYIFF'in kapanış filmi olarak seçilmesi benim için gurur verici bir an. Gelenek ile hırs arasındaki hassas dengeyle boğuşan bir karakter olan Richa'yı canlandırmak büyük bir onurdu ve Pek çok Hintli kadının mücadelesini temsil ettiği göz önüne alındığında, bu hikayeye hayat verme çabamız inanılmaz derecede ödüllendiriciydi ve bunu dünyayla paylaşmayı sabırsızlıkla bekliyorum.”

Yönetmen Arati Kadav da şükranlarını dile getirdi.

Şöyle dedi: “Her yıl NYIFF'de gösterilen filmleri sabırsızlıkla bekliyorum. Bu nedenle böylesine saygın bir film festivalinin kapanış filmi olarak seçildiğimiz için kendimi gerçekten ayrıcalıklı hissediyorum. Bu filmle amacımız, Hindistan'da yaşayan Hintli izleyicilerle bağlantı kurmak. sadece Hindistan'da ama yurt dışında ve bu platform diasporaya ulaşmamıza yardımcı oluyor, bu filmin yolculuğunu destekleyen ve bu günü mümkün kılan yapımcılarımız Harman Baweja, Baweja Studios ve Jio Studios'a minnettarım.”

“Aynı zamanda filmin bu aşamaları atmasını sağlayan oyunculara ve yapım ekibine sıkı çalışmaları ve samimiyetleri için de müteşekkirim. Hepimiz ülkemizi ve hikayelerimizi dünya platformunda temsil etmekten çok mutlu ve gururluyuz ve bu konuda çok cesaretli hissediyorum.” Tüm çabalarımızda sıkı çalışmaya devam edeceğiz” diye ekledi Arati.

Yapımcısı BayanHarman Baweja şunları söyledi: “'Bayan' unvanına sahip olmaktan büyük onur duyuyorum. NYIFF kapanış filmi olarak seçilen NYIFF, çığır açan Hint sinemasını kutlamak konusunda köklü bir mirasa sahip ve bunun bir parçası olmaktan inanılmaz derecede gurur duyuyoruz 'Bayan'. New York'taki izleyicilerle”

Yapımcılığını Jyoti Deshpande, Pammi Baweja ve Harman Baweja üstleniyor. Bayan yönetmen Arati Kadav tarafından yönetiliyor.

(Başlık dışında bu hikaye Haberler personeli tarafından düzenlenmemiştir ve ortak bir yayından yayınlanmıştır.)