Sara Ali Khan çevrimiçi troller, yargı ve içerikte bir parçası olmayı istediği içerikte

SuGiBi

New member
Yeni Delhi:

Sara Ali Khan, Abhishek Kapoor's ile 2018'de büyük Bollywood çıkışını yaptı Kedarnath. O, merhum Sushann Singh Rajput'u gölgelerdi ve ilk performansıyla kalıcı bir izlenim bıraktı.

O zamandan beri Sara, kız-next kapılı vibe ile izleyicilerle gerçek bir bağlantı kurdu ve her zaman onun otantik benliği oldu.

Haberler Yuva ile yapılan bir konuşmada Sara, halka açık bir figür olduğu için yargılanmaktan, otantik olmanın önemi, zihinsel sağlığı savunmaktan ve ailesinin Ocak ayında bir hırsızlık denemesi sırasında Saif Ali Khan'a Horifac saldırısını nasıl geçtiğini.

Sara Ali Khan onun gerçek benliği olduğu için

Tüm kimliğini, sosyal medyada gördüğümüz, filmlerde gördüğümüz ve kameranın önünde değil, Sara, “Kim olduğumu, ne keşfettiğimi ve eğitimimin beni asla öğrenmeyi ve büyümeyi bırakmadığınızı söyledi.

“İnanıyorum ki, Hintli bir kız olarak kim olduğumu, nereden geldiğimi, nereye gittiğimi keşfediyorum. Kapsülleyemiyorum. Instagram'ı sevdiğim, bağlantı kurmayı ve her şeyi, Demerit, ünlülerle tek taraflı bir ilişkidir.

Sosyal medyada otantik ve filtrelenmiş olmak için Sara

Çoğu zaman, yıldızlar sosyal medyada otantik benlikleri olmamakla suçlanır. Ama Sara Ali Khan farklı olmaya yalvarıyor.

Bir Chanel çantası isteyen aktris zihinsel, sadece onun istekli olduğunu gösterir. Ama bu onun sadece bir parçası. Kök ve otantik olmak da aynı derecede önemlidir.

Filtrelenmiş bir kişi olduğuna inanmadığını belirtti, ancak bu dikkatli olmasını sağlamalı.

Aktris, “Bir kişi olarak filtrelenmeye inanmıyorum. Filtrelenmiş ve farkında olmayan arasında bir fark var. Özellikle şimdi, kanıtlara dayanarak sonuçlandırılmıyor.

Ayrıca, “Beni takip eden insanlara dürüst olmaya çalışıyorum. Mizah olsun, seyahat ediyor olsun, ne olduğumu sergilemeye çalışıyorum. Ama hepsi bu değil.

Akıl sağlığının güçlü bir savunucusu olmak ve kendi huzuruna bakmak

Akıl sağlığı önemli bir konu olmaya devam ettikçe, Sara Ali Khan her zaman kendini kontrol altında tutmayı nasıl başardığı konusunda vokal olmuştur.

Aynı önemi ele alarak, “İşim zihinsel sağlığımda bana yardımcı oluyor. Her gün meditasyon yapıyorum. Dergilere yazıyorum. Dışarıda çok fazla gürültü var, ama dahili olarak, bu yüzden var. Troller.”

Saif Ali Khan'ın saldırısından sonra toparlanan aile

Saif Ali Khan, 16 Ocak 2025'te bir hırsızlık girişimi sırasında ikametgahında saldırıya uğradı. Çok daha ciddileşmiş olsa da, Saif tam zamanında hastaneye kaldırıldı.

Zor zamanı ve talihsiz olayların sizi fark ettirdiğini hatırlatan Sara, “Bu sizi gerçekten önemli olan şey yapar. Enttiire ailesi sadece bu kadar yanlış giderdi. Neredeyse sahip olduğumuz yaşam.

Sara Ali Khan, yarışmada

Sara dürüstçe, bugünün neslinde rekabeti fark etmemenin nasıl imkansız olduğu hakkında konuştu. Ancak sık sık unuttuğumuz şey, bu rüyayı gerçekleştirmek için içine giren birçok uzlaşma, zorluk ve hayal kırıklıkının olduğudur.

Alia Bhatt'ın ulusal ödülü kazanmasından bahsetmişken Sara, “Alia ulusal ödülü aldığında, 'Tanrı'yı anladım, bir çocuğu var, hayatı' gibi. Ama bunu ne alacağımı bilmiyorum.

Tutkulu olduğu bir tema üzerinde bir film yapmak

Hayata getirmek istediği temayı çok düşünmek, eğer filmini üretiyorsa, Sara Hindistan'a olan sevgisini ve sunduğu birçok zenginleştirici hikayeyi dile getirdi.

Aktris, “Ülkemizin çok fazla hikayesi var, bir Sanjay Leela Bhansali filminde bir kraliçe olmak istediği bir nokta ve bir Zoya Akhtar filminde modern bir kız. Ve her ikisi de hala doğru. Ve her şey, bunu temsil etmek istiyorum.”

Sara sevdiği ve sevmediği içerikte: “Ergenlik Hangi kalp anahtarı “

Sara'dan izlemeyi tercih ettiği içerik ve ilgisini çekmeyenler hakkında görüşlerini ifade etmesi istendi.

“Başlamak için gördüm ErgenlikKalp buruşuyordu. Olağanüstü teknik olan yüksek konsept şimdi işe yarıyor. Bu çocuk 13 yaşında olmalı, üçüncü bölümde artık yaşla ilgili değil. Bence böyle iş bana ilham veriyor. O kadar da kesintisiz olmak. İlham verici. Çeşitli içerik izlemeyi seviyorum, saatin ihtiyacı otantik, organik ve dürüst olmaktır. İnsanlar aynı eski şeyi izlemek istemiyorlar. Köklü ve zorlayıcı içerik istediğim şey. Ülkemiz çok zengin, Sara'nın her yönü ülkemin güzelliği ve zenginliği ile aşık oluyor. “

Sara ile imzaladı ve gerçekten zahmetsizce gerçek benliğinin bugün neden genç kalabalıkla bir bağlantı kurmaya devam ettiğine dair bir yükleme izlenimi, kök salmak için mükemmel bir “yuva” haline getiriyor.