Sara Ali Khan Doha’da 24 Saatini Böyle Geçirdi

SuGiBi

New member
Görüntü Sara Ali Khan tarafından paylaşıldı. (nezaket: saraalikhan95)

Avustralya gezisinden hikayeler ve Haberlarla Instagram ailesini kendine bağlayan Sara Ali Khan, şimdi Doha’da 24 saatini nasıl geçirdiğini anlatmak için geri döndü. tarafından yayınlanan eğlence dolu bir Haberda Atrangi Re aktris, kafasını yıkadığını, lüks bir arabaya bindiğini, bir randevuda yemek yediğini ve son olarak Ananya Panday ile güzel fotoğraflar için poz verdiğini görüyoruz. Bununla birlikte, pastanın üzerindeki kiraz, Sara’nın mizahı ve hayranların daha fazlasını istemesine neden olan şiir becerileridir. “Doha’da 24 saat” başlıklı Haber, çok fazla eğlence vaat ediyor ve ne pahasına olursa olsun kaçırılmaması gereken bir Haber. Bir de şöyle bir şiirle imza atan oyuncumuz var, “Dağınık hain, umurumda değil gibi görünüyor. Sanky ve benim paylaştığımız bağ bu sanırım. Uluslararası Nai Dilli havaalanında beni böyle gösterdiğin için teşekkür ederim, bir billi gibi görünüyorum. (Dağınık, umurumda değil gibi görünüyor. Sanırım Sanky ve benim paylaştığımız bağ bu. Yeni Delhi’nin uluslararası havaalanında beni böyle gösterdiğin için teşekkür ederim, kedi gibi görünüyorum)”. Haberya buradan bir göz atın.

Günün erken saatlerinde Sara Ali Khan kendisi, Ananya ve arkadaşlarının yer aldığı iki fotoğraftan oluşan bir kolaj paylaştı. Çerçevelerden birinde Ananya ve Sara, Katar’ın Doha kentindeki bir restoranın tatlı menüsüne yakından bakıyor. Yüzlerindeki ifadeyi çözen Sara, “Bizi kameradan daha çok meşgul eden tek şey tatlı menüsü” yazdı. Ayrıca bir dondurma simgesi ekledi. Resmi Instagram Hikayelerinde yeniden yayınlayan Ananya Panday, “I Will Be Your Mirror” GIF’ini ekledi.

s0q35rho

Sara Ali Khan için Ananya Panday onun “en çeneli” partneri. Ananya ile kendisinin olduğu bir fotoğrafı paylaşan Sara, “En Jawaan’ımla…” paylaşımına bir kanepe ve pembe kalp emojileri ekledi.İkili bir etkinlik için Katar’daydı.

lupj5j

Bundan önce Sara Ali Khan Avustralya’daydı. Sara’nın Oz günlükleri, Melbourne hayvanat bahçesini ziyaret etmekten ikonik Sidney Opera Binası’nın önünde poz vermeye kadar kilometrelerce öteden seyahat hedeflerini haykırdı. Sara, beyaz şalvar kameezini giyen bir dizi fotoğrafın yanı sıra, “Ufuk değişir ama Güneş değişmez” diye yazdı.

Bu ayın başlarında Sara Ali Khan, deneyimli aktris annesi Amrita Singh’in doğum gününü Rajasthan’da kutladı. Ayrıca annesi için iç açıcı bir doğum günü mesajı yazdı. “Bütün dünyamın en mutlu doğum günleri. Her zaman kayam (bazen yastıkla), ahlaki pusulam, aynam (kelime oyunu amaçlı) ve özlemim olduğun için teşekkür ederim.

Sara Ali Khan’ın sıralanmış birkaç projesi var. OTT ile ilk çıkışını yapacak Ae Vatan Sadece Vatan. Film, Amazon Prime Video’da yayınlanacak. Sara, ekran alanını Aditya Roy Kapur ile paylaşacak. Metro…Dino’da.

Günün Öne Çıkan Videosu

Madhuri Shriram’ın Öğle Yemeği Randevusu Gezisi