“Sarılık doğrudan beynime gitti”

SuGiBi

New member
Yeni Delhi:

İle çıkışını yapan İbrahim Ali Khan NadaaniyanKısa bir süre önce, büyüyen kişisel zorluklara sahip olduğunu paylaştı.

GQ India ile yaptığı röportajda İbrahim, konuşma engelinden ve onu alt üst ettiği yolculuk hakkında konuştu.

“Doğduktan kısa bir süre sonra kötü sarılık vardı ve bu doğrudan beynime gittim. İşitme duymamın bir kısmını kaybetmeye devam ettim ve bu konuşmamı etkiledi. Konuşmam, çalışmam gereken bir şey, çocukken, koçlar ve terapistlerin gerçekten çok çalıştığı bir şey,” diye paylaştı.

İbrahim'in erken sağlık mücadeleleri tıbbi müdahale gerektirdi ve daha sonra ailesini İngiltere'deki yatılı okula göndermesine yol açtı, hatta hala konuşma farklılarıyla başa çıkıyordu. Deneyimi bir dönüm noktası olarak ortaya çıkardı.

“Hintli olmak, sığdırmak zordu, ama hayatımın en iyi dört yılını geçirdim. Spor oynadım, yeni arkadaşlar edindim ve çok şey öğrendim. O zamanlar çok kötüydü ve beni bu yeni alanda hayatta kalacağınız yerde hareket ettiriyor. Ama sahip olduğunuzda yatılı okul kolay değil.

İçinde Nadaaniyanİbrahim, Khushi Kapoor'un yanında rol aldı.