Satish Kaushik Mumbai’deki İlk Sabahından Bir Fotoğrafı Paylaştığında

SuGiBi

New member
Satish Kaushikl bu fotoğrafı paylaştı. (nezaket: satishkaushik2)

66 yaşındaki aktör, senarist ve yönetmen Satish Kaushik’in zamansız ölümü, Bollywood film endüstrisindeki birçok kişi için şok oldu. İddiaya göre kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği haberi sosyal medyada hızla yayılırken, dernek üyeleri merhum oyuncu hakkında taziyelerini sunarken çok sayıda paylaşım yaptı. Böyle bir nostaljik fotoğraf da aktör Celina Jaitly tarafından Twitter’da paylaşıldı. Satish Kaushik’in siyah beyaz fotoğrafını paylaşan aktris, “Kuch arsey pehle @satishkaushik2 ji, Mumbai’ye ilk gelişinin bu mütevazi fotoğrafını paylaşmıştı, o zamandan beri Hint sinemasının ayrılmaz bir parçası, Mr. India. Takvim olmadan, #tereNaam olmadan Bollywood düşünülemez. Huzur içinde yatın efendim ve SİZ olduğunuz için teşekkür ederiz!”

İşte gönderiye bir göz atın:

kuch arsey pehle @satishkaushik2 ji, Bombay’a ilk sabah gelişinin bu mütevazi fotoğrafını yayınlamıştı, o zamandan beri Hint sinemasının, Takvimsiz Bay Hindistan’ın, takvimsiz Bollywood’un ayrılmaz bir parçası olmuştur. #tereNaam hayal edilemez. Huzur içinde yatın efendim ve SİZ olduğunuz için teşekkür ederiz! pic.twitter.com/6qr9pL03E4

— Celina Jaitly (@CelinaJaitly) 9 Mart 2023
Aynı fotoğraf rahmetli oyuncunun 2020 yılında Twitter’da da paylaşılmıştı. Tek renkli resim, omzunda bir çantayla bir platformda bir trenin yanında duran genç bir Satish Kaushik’i gösteriyor. “9 Ağustos 1979’da Paschim Express tarafından oyuncu olmak için Mumbai’ye geldim. 10 Ağustos, Mumbai’deki ilk sabahtı. Mumbai bana İş, Arkadaşlar, Bir Eş, Çocuklar, Ev, Aşk, Sıcaklık, Mücadele, Başarı, Başarısızlıklar ve verdi. Mutlu yaşama cesareti. Günaydın Mumbai ve bana hayal ettiğimden fazlasını veren herkes.” oyuncunun yazısı kırmızı. Bir göz atmanız.

9 Ağustos 1979’da Paschim Express tarafından oyuncu olmak için mumbai’ye geldim. 10 Ağustos Mumbai’de ilk sabahtı. Mumbai, İş, Arkadaşlar, Karı, Çocuklar, Yuva, Aşk, Sıcaklık, Mücadele, Başarı, Başarısızlıklar ve Mutlu Yaşama Cesareti verdi. .Günaydın Bombay ve bana hayal ettiğimden fazlasını veren herkes. teşekkürler
🙏
pic.twitter.com/dTuoPmEQKA

— satish kaushik (@satishkaushik2) 10 Ağustos 2020
Günün erken saatlerinde Mr. India rol arkadaşı Satish Kaushik ile büyük bir bağ paylaşan Anil Kapoor, “küçük erkek kardeşinin” ölümü üzerine yürek burkan bir paylaşım yaptı. Anil Kapoor, Satish Kaushik ile birkaç fotoğraf çekti ve şöyle yazdı: “Endüstrinin Laurel’leri Hardy’lerini kaybettiler… Üç Silahşörler en yetenekli, cömert ve sevgi dolu Silahşörü kaybettiler ve ben de küçük erkek kardeşimi kaybettim… çok erken gitti. .. Seni seviyorum Satish.” Anil Kapoor, Satish Kaushik ve Anupam Kher BFF’lerdi. İlk görüntü, Anil Kapoor ve Satish Kaushik’in tek renkli bir fotoğrafı, ardından yönetmen Satish Kaushik’in de rol aldığı Mr. India’nın setlerinden bir görüntü geliyor. Buradaki gönderiye bakın.

Anil Kapoor dışında Kareena Kapoor, Sanjay Kapoor, Alia Bhatt ve ünlüler de içten taziyelerini iletti.

Satish Kaushik, prestijli Ulusal Drama Okulu ve Hindistan Film ve Televizyon Enstitüsü mezunudur. gibi filmlerdeki çalışmalarıyla tanınır. Jaane Bhi Do Yaaron, Udta Pencap, Bay Hindistan, Deewana Mastana. Bir yönetmen olarak, gibi filmleri vardır. Tere Naam, Kilometre KilometreVe Müjhe Kuch Kehna Hai Kredisine. Satish Kaushik, eşi Shashi Kaushik ve kızı Vanshika tarafından yaşatılmıştır.

Günün Öne Çıkan Videosu

Govinda, Oğlu Yashvardhan Ahuja’nın Doğum Günü’nü Kutladı