“Sen Yaptığın İşin En İyisisin”

SuGiBi

New member
Görüntü Instagram'da paylaşıldı. (nezaket: patralekhaa)

Yeni Delhi:

Bollywood yıldızı Patralekhaa, yaklaşan filmi Srikanth'ın sosyal medyada yayınlanan fragmanından saatler sonra kocası Rajkummar Rao'ya gürleyen bir seslendi. Aktörü mesleğine olan bağlılığından ötürü öven Patralekhaa şöyle yazdı: “Rajjjjjjj, ne muhteşem bir fragman. Senin için ve canlandırdığın bu muhteşem karakter için çok heyecanlıyım. Sadece bu karakterle olan yolculuğun hakkında birkaç kelime karalamak istiyorum Her şey senin görme engelliler okuluna gitmenle başladı, ertesi hafta kör kriket antrenmanı yaparken neredeyse kaburga kemiğin çatlamış olarak eve geldin ve gözlerini kapatıp oynayabileceğini düşündün. korkutucu kısım. Korkutucu kısım, çekimlerden birkaç gün sonra başladı, omzunun düştüğünü gördüğümde duruşun değişmeye başladı. Bunu yapmak zorunda değilsin diye bağırmaya devam ettim. Bir noktada gideceğini düşündüm. gözlerini dinlendiremediğin için kör.. Ama seni görüyorum Rajuuuu, yaptığın işte en iyisisin. Bedenini ve ruhunu karaktere adadın. Senin deliliğinin bir parçası olduğum ve süper gurur duyduğum için kendimi şanslı görüyorum. sen kocan ama kabhi kabhi meri bhi sun liya karna yaar

Aşağıdaki gönderisine bir göz atın:

Rajkummar Rao'nun yakında çıkacak filmi Srikanth'ın fragmanı bugün erken saatlerde yayınlandı. Biyografinin fragmanı, Dr. APJ Abdul Kalam'ın ekranda yanıp sönen şu sözleri ile açılıyor: “Rüya uyurken gördüğünüz şey değildir, uyumanıza izin vermeyen bir şeydir.” Birkaç saniye sonra Dr. APJ Abdul Kalam'ın önünde oturan öğrencilerle dolu bir sınıf görüyoruz. Herkes sonunda ne olmak istediğini ifade eder. Rajkummar Rao'nun sırası geldiğinde ayağa kalkıyor ve şöyle diyor: “Main desh ka pehla görsel olarak meydan okuyan başkan banna chahta hoon.” Bunun üzerine tüm sınıf onunla alay ederek gülüyor. Dr. APJ Abdul Kalam adını sorduğunda “Srikanth Bolla” diye yanıt veriyor.

Aşağıdaki fragmanın tamamını izleyin:

Geçtiğimiz günlerde Rajkummar Rao, resmi sosyal medya platformlarında film setinden bir kamera arkası Habersu paylaştı. Gönderi hayranlardan büyük beğeni topladı. Videoda aktörün Srikanth Bolla ile şahsen tanışması, hem gülümsemeler hem de sohbetler sunması izleyiciler için yürek ısıtan bir an yaratıyor. Yıldız, Haberyu paylaşırken şunu yazdı: “Kamera Arkası. Setlerden bazı özel anlar ve samimi sohbetler #Srikanth.” Aynı başlıkta merakla beklenen fragmanın çıkış tarihini de açıkladı: 9 Nisan.”

Film hakkında – Film, vasıfsız ve farklı yeteneklere sahip bireylere çevre dostu ürünler üretme fırsatları sunan öncü bir kuruluş olan Bollant Industries'in kurucusu olarak tanınan Hintli girişimci Srikanth Bolla'nın hayatına dayanıyor. 1992 yılında Hindistan'ın Haydarabad yakınlarındaki küçük bir köyde görme engelli olarak dünyaya gelen Srikanth'ın hikayesi olağanüstü bir azim ve başarı öyküsüdür. Aynı zamanda Massachusetts Teknoloji Enstitüsü'nde eğitim gören ilk uluslararası görme engelli öğrenciydi.