“Shah Rukh Khan, Atlee, Nayanthara’dan Öğrenmek İstiyorum”

SuGiBi

New member
Resim Sanya Malhotra tarafından gönderildi. (nezaket: sanyamalhotra_)

Bombay:

Sınırlı ekran süresi Javan Sanya Malhotra’yı hiç rahatsız etmedi çünkü aktör, daha çok süperstar Shah Rukh Khan’dan ve film ekibinin geri kalanından öğrenebileceklerine odaklandığını söyledi. Malhotra, Atlee yönetmenliğinde Shah Rukh’un kanunsuzlar ekibinin bir parçası olan eski bir doktor olan Dr. Eeram rolünde çok önemli ama küçük bir role sahip.

31 yaşındaki oyuncu ilk filminden ders aldığını söyledi DangalEkranı Aamir Khan’la paylaştığı ve imza attığında cep telefonuyla ortaya çıktığı Javan ilave olarak.

“Nitesh (Tiwari) efendim bana söylemişti Dangal Bir oyuncu olarak bir senaryoya neler verebileceğinizi görmek için. “Ne kadar vereceğin ya da ne olduğun ya da olmadığın önemli değil… ‘Dangal’da bile sadece bir ya da iki dakika güreşmiştim ama bunun için bir yıldan fazla eğitim aldım,” Malhotra PTI’ye bir röportajda söyledi.

Oyuncu ayrıca Shah Rukh’un Kamal Haasan’ın 2000 yapımı filmindeki görünümüne örnek verdi. Merhaba Ram.

“(İçinde Merhaba Ram), sadece senaryosu ve oyunculuk aşkı için bana bir oyuncu olarak çok güven veren bir karakter yapmıştı. Bu fırsata sahip olduğumda bu asla hayır diyemeyeceğim bir şeydi çünkü büyük bir Shah Rukh Khan hayranıyım ve onunla çalışmak, onun etrafında olmak, onun çalışmasını görmek – neden buna hayır diyeyim ki? rüyalarımda bile mi? “Ondan bir şeyler öğrenmek istiyorum, o bir kurum, Atlee’den bir şeyler öğrenmek istiyorum efendim, Nayanthara’dan bir şeyler öğrenmek istiyorum hanımefendi, onları sette görmek, sette ve set dışında nasıl davrandıklarını görmek. Bu çok önemliydi. ” dedi Malhotra.

JavanShah Rukh’un yazdığı, özünde bir baba-oğul hikayesi olan bu hikaye, kahramanı aracılığıyla çeşitli sosyal ve politik meseleleri vurguluyor.

Filmde ayrıca Vijay Sethupathi, Priyamani, Girija Oak, Sanjeeta Bhattacharya, Lehar Khan, Aaliyah Courseshi, Ridhi Dogra, Sunil Grover ve Mukesh Chhabra’nın yanı sıra Deepika Padukone ve Sanjay Dutt da konuk oyuncu olarak rol alıyor.

Malhotra, Shah Rukh’u bir “kurum” olarak nitelendirdi ve oyuncudan çok şey öğrendi.

“Onun Kral Khan olmasının bir nedeni var… Sadece onunla oturup oyunculukla ilgili her şeyi sormak, onu çalışırken görmek, işine olan tutkusu benzersiz… Ona bazı sorular sordum, ondan çok şey öğren.

“Bana beynimi değil kalbimi dinlememi söyledi ve bu sonsuza kadar benimle kalacak, hatırlayıp hatırlamadığını bile bilmiyorum ama bana bunu söyledi.” Red Chillies Entertainment sunumu, Javan Yapımcılığını Gauri Khan üstleniyor ve ortak yapımcılığını Gaurav Verma üstleniyor.

(Başlık dışında bu hikaye Haberler personeli tarafından düzenlenmemiştir ve ortak bir yayından yayınlanmıştır.)