Görüntü Instagram’da paylaşıldı. (nezaket: iamsrk )
Güney Asyalı capella grubu Penn Masala, Başbakan Narendra Modi’nin Amerika Birleşik Devletleri ve Beyaz Saray’a yaptığı ilk resmi devlet ziyaretinde çeşitli Hint şarkılarını içeren bir performans sergiledi. Çalan şarkılardan biri Shah Rukh Khan’ın ikonik şarkısıydı. Çayiye Çayiye 1998 Mani Ratnam filminden Dil Se. Bu nedenle, Salı günü Twitter’da bir Bana Her Şeyi Sor oturumu sırasında SRK hayranlarından birinin aynı şeyi söylemesi ve oyuncuya, “Efendim Çayiye Çayiye ABD’de Modi Ji tezahüratlarla karşılandı… Bunun hakkında ne söylemek istersiniz? Bunun üzerine süperstar, “Keşke dans etmek için orada olsaydım… ama trenin içeri girmesine izin vermezler herhalde?” dedi. Bağlam açısından, şarkıda SRK, Malaika Arora ve hareket halindeki bir trenin adımlarını atan bir grup dansçı yer alıyor ve Bollywood pop kültürü tarihindeki en önemli görsellerden biri olmaya devam ediyor.
Buna süperstar, “Karakterin bütün bir Haberin Detaylarıını ve ideolojisini yazıyorum. Bazen yönetmenle paylaşın ya da sadece kendime saklayın. Bir şiir ya da bütün bir hikaye olabilir.”
Güney Asyalı capella grubu Penn Masala, Başbakan Narendra Modi’nin Amerika Birleşik Devletleri ve Beyaz Saray’a yaptığı ilk resmi devlet ziyaretinde çeşitli Hint şarkılarını içeren bir performans sergiledi. Çalan şarkılardan biri Shah Rukh Khan’ın ikonik şarkısıydı. Çayiye Çayiye 1998 Mani Ratnam filminden Dil Se. Bu nedenle, Salı günü Twitter’da bir Bana Her Şeyi Sor oturumu sırasında SRK hayranlarından birinin aynı şeyi söylemesi ve oyuncuya, “Efendim Çayiye Çayiye ABD’de Modi Ji tezahüratlarla karşılandı… Bunun hakkında ne söylemek istersiniz? Bunun üzerine süperstar, “Keşke dans etmek için orada olsaydım… ama trenin içeri girmesine izin vermezler herhalde?” dedi. Bağlam açısından, şarkıda SRK, Malaika Arora ve hareket halindeki bir trenin adımlarını atan bir grup dansçı yer alıyor ve Bollywood pop kültürü tarihindeki en önemli görsellerden biri olmaya devam ediyor.
Bu arada Shah Rukh Khan’ın hayranlarla yaptığı AMA oturumu, özel bir dönüm noktası olan SRK’nın bir film yıldızı olarak 31. yılını kutlamak için gerçekleştirildi. Oyuncunun ilk filmi deewana 25 Haziran’da vizyona girmesinden bu yana 31. yılını kutladı ve söylemeye gerek yok ki, oyuncu hayranlarından ve takipçilerinden büyük bir destek ve sevgi aldı. “Vay canına, Deewana’nın ekranlara gelmesinin üzerinden 31 yıl geçtiğini fark ettim. Oldukça uzun bir yolculuktu, çoğunlukla iyi bir yolculuktu. Hepinize teşekkürler ve 31 dakikalık #AskSRK yapabiliriz?” SRK yazdı.Keşke dans etmek için orada olsaydım… ama trenin içeri girmesine izin vermezlerdi sanırım??!!! https://t.co/jjsUexZXCH
– Shah Rukh Khan (@iamsrk) 25 Haziran 2023
Hepsi bu değil. SRK ayrıca yemin ettiği bir oyunculuk ritüelini de ortaya çıkardı. Bir hayran, “Bir aktör olarak son 31 yıldır sürekli olarak takip ettiğiniz bir şey var mı?” diye sordu. Bir süreç/gelenek/herhangi bir şey olabilir…”Wow, Deewana’nın ekranlara çıktığı günün 31. yılı olduğunu fark etti. Oldukça iyi bir yolculuk oldu. Hepinize teşekkürler ve 31 dakika yapabiliriz #AskSRK ??
Buna süperstar, “Karakterin bütün bir Haberin Detaylarıını ve ideolojisini yazıyorum. Bazen yönetmenle paylaşın ya da sadece kendime saklayın. Bir şiir ya da bütün bir hikaye olabilir.”
Başka bir hayran, SRK’nın şarkısının bir klibini paylaştı. Koi Na Koi Chahiye itibaren deewanabisiklet sürerken ve şarkı söylerken görüldüğü. Bir hayran, oyuncuya, “Efendim, bu destansı girişinizi izlediğinizde nasıl hissediyorsunuz? 31 yıl geçti ve hala içimizi ürpertiyor. [fire emoji] #SRK’ye Sor.” Yıldız, “Kask takmalıydım!” diye yanıtladı.Karakterin bütün bir geçmişini ve ideolojisini yazıyorum. Bazen yönetmenle paylaşın ya da sadece kendime saklayın. Bu bir şiir ya da bütün bir hikaye olabilir. https://t.co/qjwQ4kj0nT
Shah Rukh Khan ayrıca AMA oturumunu son derece sevecen bir notla bitirdi. “Şimdi Lil One ile futbol konuşacağız. Aniden onunla zaman geçirdim ve bunu kaçıramam. Hepinizi seviyorum ve işte filmlerde bir 31 yıl daha. #AskSRK için hepinizi seviyorum.”
İş cephesinde, Shah Rukh Khan bir sonraki bölümde görülecektir. Cava dili Nayanthara, Vijay Sethupati ve Priyamani ile.Şimdi Lil One ile futbolu tartışacağız. Aniden onunla zaman geçirdim ve bunu kaçıramam. Hepinizi seviyorum ve işte filmlerde bir 31 yıl daha. hepinizi seviyorum #AskSRK