“Shah Rukh Khan Bir Sanat Uzmanı ve İyi Bir Aktör”: Kamal Haasan

SuGiBi

New member
“Shah Rukh Khan Bir Sanat Uzmanı ve İyi Bir Aktör”: Kamal Haasan

Delhi:

Hey Ram'da Shah Rukh Khan'la ekran alanını paylaşan Kamal Haasan, süperstarı bir sanat uzmanı olarak nitelendirerek ona içten bir saygı duruşunda bulundu.

“Ben Shah Rukh Khan'da bir süperstar görmüyorum ve o da bende bir süper yönetmen görmüyor. Biz arkadaşız. O filmi bedavaya yaptı. Bunu bir süperstar yapamaz, sadece bir hayran yapabilir. O bir sanat uzmanı ve iyi bir aktördür. Kendisine her zaman minnettarım. Bütün bunları görmüyoruz. Daha sonra siz (medya) bize unvanı verirsiniz ve biz de bunu utangaç bir şekilde kabul ederiz,” dedi Kamal Hassan, “Indian 2” promosyonunun oturum aralarında SRK ile çalışma denkleminden bahsederken.

Kamal Haasan ayrıca profesyonel ilişkileri ve Hintli izleyicinin kariyeri üzerindeki etkisine dair etkileyici görüşlerini paylaştı.

“Ben sadece Güney Hindistanlı bir aktördüm; sizler beni Hintli bir aktör haline getirdiniz. İlk filmimi çekerken tek kelime Hintçe bilmiyordum. Şimdi sevindim kahramandı ve sizin desteğiniz ve alkışınız olmasaydı bu sahneye tekrar gelemezdim.”

Shankar'ın yönetimindeki Kızılderililer 2başrolünde Kamal Haasan'ın, yolsuzlukla mücadele eden yaşlı bir özgürlük savaşçısı olan Senapathy rolünü tekrar canlandırdığı, bir tetikçi aksiyon gerilim filmi.

Filmde ayrıca 12 Temmuz 2024'te vizyona girmesi planlanan kadroda Siddharth, SJ Suryah, Rakul Preet Singh, Bobby Simha, Vivek, Priya Bhavani Shankar, Gulshan Grover, Samuthirakani ve Nedumudi Venu yer alıyor.