Shah Rukh Khan, Kajol’un Neden Katılamadığını Açıkladı

SuGiBi

New member
Resim X’te paylaşıldı. (Nezaket: DharmaFilmler)

OnunKuch Kuch Hota Hai-özel gün. Film bugün gösterime girmesinin 25. yılını kutladı. Yapımcılar tarafından Pazar günü Mumbai’de özel bir gösterim düzenlendi. Bonus: Rahul ve Tina’nın sürprizi. Ah evet, doğru okudunuz. Shah Rukh Khan ve Rani Mukherji tiyatroda hayranlarını şaşırttı. Onlara Karan Johar da katıldı. Ama Kajol MIA’ydı. Anjali’yi canlandırdı Kuch Kuch Hota Hai ve biz onu çok sevdik. Değil mi? Kajol’un neden orada olmadığını merak ediyorsanız cevabı biliyoruz. X’teki (eski adıyla Twitter) bir hayran sayfası tarafından paylaşılan bir Haberda SRK’nın, “Kajol ne yazık ki burada değil çünkü açık havada bir çekime yetişmek zorunda kaldı. O da şöyle dedi: ‘Lütfen hepinize kucak dolusu sevgi gösterin.’”

Buradaki Haberya bir göz atın:

SRK, Kajol’un sevgisini etkinlikte bulunan hayranlara aktarıyor #25YearsOfKKHH gösterim
❤
✨
@iamsrk@itsKajolD#KuchKuchHotaHai#ShahRukhKhan#RaniMukerji#KaranJohar#Kajolpic.twitter.com/b4IVdcKmnS

— Shah Rukh Khan Evren Fan Kulübü (@SRKUniverse) 15 Ekim 2023
Kajol Pazar günkü buluşmayı kaçırmasına rağmen, bunu özel bir şekilde telafi etmeyi başardı. Kuruluşunun 25’inci yıldönümünde Kuch Kuch Hota haiKajol “geri adım atmaya” karar verdi Anjali’nin ayakkabı.” Oyuncu Pazartesi günü Instagram’da bir montaj yayınladı. Burada karakterinin görünümünü yeniden yaratırken görülüyor. Anjali Sharma, filmden. Siyah bir eşofman giyen oyuncunun kısa saç görünümü ve uyumlu bir şapka giydiği görülüyor. Gönderiyi paylaşan Kajol şunları yazdı: “Geri adım atıyorum Anjali’nin 25 yıl sonra ayakkabı (ama basketbolu bulamadım). Bu filmle ilgili o kadar çok anı ve sevgi var ki… Herkesin benim kadar sevmesine çok sevindim. Karan Johar için bir ilk, Dharma Productions için muhteşem bir yolculuğun başlangıcı… Bugün bile hâlâ yankılanan muhteşem müzik… Kuch Kuch Hota Hai bu bir sevgi emeğidir ve her zaman öyle kalacaktır.”

İşte Kajol’un yazısı:

Kuch Kuch Hota Hai 16 Ekim 1998’de gösterime girdi. Film, Karan Johar’ın ilk yönetmenlik denemesi oldu. Filmde Shah Rukh Khan, Rani Mukerji ve Kajol’un yanı sıra önemli rollerde Archana Puran Singh, Anupam Kher ve Johny Lever yer aldı. Salman Khan özel bir görünümle görüldü.