Shah Rukh Khan Şaka Yollu Jawan Rol Arkadaşı Nayanthara’nın Kocasını Buna Karşı Uyardı. Vignesh Shivan’ın Cevabına Bakın

SuGiBi

New member
Görüntü, Vignesh Shivan tarafından Instagramlandı. (nezaket: wikiofficial)

Yeni Delhi:

Shah Rukh Khan ve onun Cava rol arkadaşı Nayanthara’nın kocası Vignesh Shivan’ın en son Twitter alışverişi inkar edilemez derecede komik. Her şey, günün erken saatlerinde Pathaan yıldızının yönetmen Vignesh Shivan’ın ekibe seslenmesine tepki göstermesiyle başladı. Cava, filmin önizlemesinin yayınlanmasından bir gün sonra. Shah Rukh Khan, yönetmene nazik sözleri için minnettarlığını dile getirdi ama aynı zamanda onu bazı “büyük tekmeler ve yumruklar” öğrendiğini açıkladığı Nayanthara hakkında şaka yollu bir şekilde uyardı. Shah Rukh Khan’ın tweet’inde “Vignesh Shivan, tüm sevgin için teşekkür ederim. #Nayanthara harika… ama bunu kime söylüyorum… zaten biliyorsun!!! Ama Koca, dikkat et, şimdi öğrendi bazı büyük tekmeler ve yumruklar!”

Kısa bir süre sonra Vignesh Shivan da süperstara, bazı dublörlerin yanı sıra Nayanthara’nın film için “romantizm kralı” Shah Rukh Khan’dan başka hiçbirinden romantizm dersleri almadığını duyduğunu söyleyerek yanıt verdi. Vignesh tweet attı, “çok naziksiniz efendim. Evet efendim çok dikkatli ama aynı zamanda filmde ikiniz arasında iyi bir romantizm olduğunu, romantizmin kralından öğrendiğini duydum, bu yüzden şimdiden mutlulukla besliyor. SİZİNLE böyle bir rüya başlangıcı.”

Sevimli Twitter değiş tokuşlarına bir göz atın:

😆
çok naziksiniz efendim
😇
😇
❤

Evet efendim çok dikkatli
🫡
ama aynı zamanda filmde ikiniz arasında güzel bir romantizm olduğunu duydum , romantizmin kralından öğrendi
🥰
, bu yüzden şimdiden böyle bir rüyanın mutluluğuyla SİZİNLE ÇIKIŞ YAPMAYI besliyor #SRKhttps://t.co/hqOSBI3YUF

— VigneshShivan (@VigneshShivN) 12 Temmuz 2023
Bir gün önce, Vignesh tüm takıma seslendi. Cava. Instagram’daki takdir gönderisinde şöyle yazdı: “Bollywood çıkışıyla harika bir performans sergileyen @atlee47 ile nasıl gurur duymazsınız! Uluslararası görünüyor! Çok fazla çaba, sabır ve sıkı çalışma! Kocaman bir kucaklama şapka çıkartılır! Thangam’ım ve kralım @anirudhofficial onu burada çok iyi öldürdüğü için Kral @iamsrk ile #Nayanthara görünümlü O rüya çıkışına tebrikler! @actorvijaysethupathi efendim @redchillies.color @livingstonruben #VishnuDop @kunalrajan’a teşekkürler.”

Bir göz at:

7mlkeaq

Bu arada Salman Khan, dün gece Shah Rukh Khan’ın yaklaşan projesi Jawan’a en büyük notu verdi. Son zamanlarda projeyle ilgili herkese teşekkür eden Shah Rukh Khan, Salman Khan’ın tweet’ine de yanıt verdi. SRK’nın tweet’inde “Pehle Bhai, issi liye aapko hi dikhaya tha. (Bu yüzden önce sana gösterdim kardeşim). Dileklerin ve şimdiden ilk bileti ayırdığın için teşekkürler. Seni seviyorum.” ICYMI, Salman Khan’ın Jawan için tweet attığı şey buydu, “Pathanjawan ban gaya, olağanüstü fragman, kesinlikle bayıldım. Şimdi bu, yalnızca sinemalarda görmemiz gereken türde bir film. Onu 1. gün izlediğimden eminim ko hi. . Mazaa ahh gaya wahhhhh (çok eğlenceli).”

SRK ve Salman Khan’ın Twitter paylaşımına buradan bakın:

Pehle Bhai, issi liye aapko hi dikhaya tha!! Dilekleriniz için teşekkürler ve şimdiden ilk bileti ayırtın. Seni seviyorum. https://t.co/kSsGUZsj3g

– Shah Rukh Khan (@iamsrk) 12 Temmuz 2023
Shah Rukh Khan’ın yanı sıra, Cava ayrıca başrollerde Nayanthara ve Vijay Sethupathi, özel bir görünümde Deepika Padukone ile Sanya Malhotra, Priyamani, Girija Oak, Sanjeeta Bhattacharya, Lehar Khan, Aaliyah Qureshi, Ridhi Dogra, Sunil Grover yer alıyor. Atlee’nin yönettiği Jawan’ın 7 Eylül’de Hintçe, Tamilce ve Telugu dillerinde gösterime girmesi planlanıyor.