Shah Rukh Khan, Suhana Khan’ın Archies’den Sunoh Şarkısı Üzerine: “İlginç Ve Güzel”

SuGiBi

New member
Görüntü Pooja Dadlani tarafından Instagram’da paylaşıldı. (nezaketle: YouTube)

Yeni Delhi:

Süperstar Shah Rukh Khan özel bir mesaj paylaştı. Archie’ler. Oyuncu filmin ilk parçasından bir klip yayınladı Sunoh X’te (eski adıyla Twitter) ve dünyanın Archie’ninki “Güzel ve güzel”. Zoya Akhtar’ın Archie’ler SRK’nın kızı Suhana Khan’ın Bollywood’daki ilk çıkışı olacak. Suhana’nın karakterine atıfta bulunarak, Veronika kim paten kayıyor Sunoh’un müzik Habersunda Shah Rukh Khan şunları söyledi: “Bu dünya çok ilginç ve güzel Archie’ler. Bu yüzden bugünkü motivasyon hattım ‘Ayakkabılarımı ayaklarımın altındaki tekerleklerle değiştirmek’!” Archies aynı zamanda Amitabh Bachchan’ın torunu Agastya Nanda ve Sridevi’nin kızı Khushi Kapoor’un da ilk çıkışını işaret ediyor.

Shah Rukh Khan’ın Suhana Khan’a gönderdiği özel mesaja buradan göz atın:

Bu Archies’in dünyası çok ilginç ve güzel. Bugünkü motivasyon cümlem ‘Ayakkabılarımı ayaklarımın altındaki tekerleklerle değiştirmek’! #ZoyaAkhtar#SuhanaKhan#AgastyaNanda#Nokta#KhushiKapoor#VedangRaina#YuvrajMenda#MihirAhujapic.twitter.com/0r7HZyDX3t

— Shah Rukh Khan (@iamsrk) 20 Ekim 2023
Perşembe günü yapımcılar “dostluk marşını” yayınladılar SunohZoya Akhtar’ın Riverdale yorumuna bir bakış sunuyor. “En iyi dostlarınızla olan bağınızı” kutlayan şarkı aynı zamanda bizi dizinin anahtar karakterleriyle tanıştırıyor. Archie’ler. oynayan Agastya Nanda Archie Andrews filmde gitarla görülüyor. Biz de buna göz atıyoruz Betty Cooper (Khushi Kapoor) ve Veronika (Sühana Han).

Suhana Khan serbest bırakıldığını duyurdu Sunohbir Instagram gönderisi aracılığıyla. Ayak vuruşunun Habersunu paylaşarak şunları yazdı: “Senin yanından sallanıp yuvarlanıyorum… Sunoh! The Archies’in ilk şarkısı Sunoh’u sunuyorum şimdi!” Gönderi Shah Rukh Khan’ın dikkatini çekti. Videoya yanıt veren süperstar, “Şarkıyı ve görünüşü seviyorum bebeğim. Ailede benden başka herkesin paten kaymayı bildiğini biliyor musun??!! Lanet etmek! Bacak açık pozuyla harika görünüyor…”

Özel günü kutlamak için yapımcılar Archie’ler Perşembe günü Mumbai’de bir basın toplantısı düzenledi. Etkinlik tüm kesimin katılımıyla gerçekleşti Archie’ler çetesi — Suhana Khan, Khushi Kapoor, Agastya Nanda, Aditi Saigal, Mihir Ahuja, Yuvraj Menda ve Vedang Raina.

Zoya Akhtar’ın yönettiği, Archie’ler 7 Aralık’ta Netflix’te yayınlanacak.