Görüntü Shah Rukh Khan tarafından Instagramlandı. (nezaket: iamsrk)
Yeni Delhi:
Shah Rukh Khan’ın önizlemesi Cava büyük zaman trend oluyor ve tüm doğru nedenlerle. Hayranlar, merakla beklenen önceki bölümde Shah Rukh Khan’ın pek çok görünüşüne takıntılı olmaya devam ederken, pataan salı günü yıldızı teşekkür etti Cava çabaları için yardımcı yıldızlar ve ekip üyesi. Ancak bizim favorimiz, rol arkadaşı ve Tamil aktör Vijay Sethupathi için yaptığı sevimli not. Vijay Sethupathi’nin Twitter gönderisine yanıt verme Cava‘ ın önceki bölümünde Shah Rukh Khan, “Efendim sizinle çalışmak bir onur. Bana setlerde biraz Tamilce ve aldığınız lezzetli yemekleri öğrettiğiniz için teşekkürler. Nanba’yı seviyorum!”
Gönderi tamamen yürekten, buradan bir göz atın:
Bir göz at:
Bu arada Shah Rukh Khan, yaklaşan filminin çok beklenen önizlemesini yayınladı. Cava Pazartesi gününde. Aksiyon dolu klipte Shah Rukh Khan’ın seslendirmesi yer aldı ve onunla kahraman modunda başladı. Jawan prevue, megawatt yardımcı yıldızları Nayanthara, Vijay Sethupathi ve… bekleyin… Deepika Padukone, daha az değil, özel bir görünümle, çoğunlukla Shah Rukh Khan’dı (şikayet etmiyoruz).
Ön izleme, Shah Rukh Khan tarafından sosyal medya hesaplarında “” başlığıyla paylaşıldı.Ana kaun hoon, kaun nahin, jaanne ke liye (Ben kimim ve kim değilim, öğrenmeye hazır mısınız), READY AH?#JawanPrevue Now!#Jawan dünya çapında 7 Eylül 2023’te Hintçe, Tamilce ve Telugu dillerinde yayınlanacak.”
Cava ayrıca Sanya Malhotra ve Priyamani’yi de öne çıkarmak istiyor. Filmin yapımcılığını SRK’dan Red Chillies Entertainment üstlendi ve müzik Anirudh Ravichander tarafından bestelendi.
Yeni Delhi:
Shah Rukh Khan’ın önizlemesi Cava büyük zaman trend oluyor ve tüm doğru nedenlerle. Hayranlar, merakla beklenen önceki bölümde Shah Rukh Khan’ın pek çok görünüşüne takıntılı olmaya devam ederken, pataan salı günü yıldızı teşekkür etti Cava çabaları için yardımcı yıldızlar ve ekip üyesi. Ancak bizim favorimiz, rol arkadaşı ve Tamil aktör Vijay Sethupathi için yaptığı sevimli not. Vijay Sethupathi’nin Twitter gönderisine yanıt verme Cava‘ ın önceki bölümünde Shah Rukh Khan, “Efendim sizinle çalışmak bir onur. Bana setlerde biraz Tamilce ve aldığınız lezzetli yemekleri öğrettiğiniz için teşekkürler. Nanba’yı seviyorum!”
Gönderi tamamen yürekten, buradan bir göz atın:
Ayrıca Vijay, SRK’ya teşekkür notu da bıraktı. Cava yönetmen Atlee. “Efendim!!! Maaassssssss!! Sen da erkeksin!!!! Her şey için ve AK Meer’in Priya ile birlikte katılımını sağladığından emin olduğun için teşekkürler!! Hepinizi seviyorum.Efendim sizinle çalışmak bir onur. Bana setlerde ve sahip olduğun lezzetli yemeklerde biraz Tamil öğrettiğin için teşekkürler. Seni seviyorum Nanba! https://t.co/b346h1zjrt
– Shah Rukh Khan (@iamsrk) 11 Temmuz 2023
Bir göz at:
Bu yılın Ocak ayında Vijay Sethupathi, PTI’ye verdiği bir röportajda Shah Rukh Khan’ın yıldızlığının Atlee’nin filmindeki işbirliklerinin önüne geçmesine asla izin vermeyen bir beyefendi olduğunu söyledi. Cava. “Jawan’da Atlee ve Shah Rukh ile çalışırken iyi zaman geçirdim efendim. O (Khan) bir beyefendi, uzun yıllardır sektörde olduğumu ve bir süperstar olduğumu asla göstermeyecek. “Mesela, nasıl çalıştığım gibi. rol arkadaşlarım, onunla (sahneleri) aynı şekilde tartışabilirim. Sonra bazen, ‘Sizi rahatsız ettiysem kusura bakmayın efendim’ derdim, o da ‘Hayır Vijay, yapın’ derdi. Onunla çok rahattım ve o çok tatlı,” dedi Vijay.efendimrrrr!!! Maaassssss!! oradasın adamım!!!! Her şey için teşekkür ederim ve AK Meer’in Priya ile birlikte girdilerini sağladığından emin olun!! Hepinizi seviyorum. https://t.co/MkfColhgd5
– Shah Rukh Khan (@iamsrk) 11 Temmuz 2023
Bu arada Shah Rukh Khan, yaklaşan filminin çok beklenen önizlemesini yayınladı. Cava Pazartesi gününde. Aksiyon dolu klipte Shah Rukh Khan’ın seslendirmesi yer aldı ve onunla kahraman modunda başladı. Jawan prevue, megawatt yardımcı yıldızları Nayanthara, Vijay Sethupathi ve… bekleyin… Deepika Padukone, daha az değil, özel bir görünümle, çoğunlukla Shah Rukh Khan’dı (şikayet etmiyoruz).
Ön izleme, Shah Rukh Khan tarafından sosyal medya hesaplarında “” başlığıyla paylaşıldı.Ana kaun hoon, kaun nahin, jaanne ke liye (Ben kimim ve kim değilim, öğrenmeye hazır mısınız), READY AH?#JawanPrevue Now!#Jawan dünya çapında 7 Eylül 2023’te Hintçe, Tamilce ve Telugu dillerinde yayınlanacak.”
Cava ayrıca Sanya Malhotra ve Priyamani’yi de öne çıkarmak istiyor. Filmin yapımcılığını SRK’dan Red Chillies Entertainment üstlendi ve müzik Anirudh Ravichander tarafından bestelendi.