Sharmila Tagore, “Amitabh ve Jaya Bachchan'ın Chupke Chupke'de yapacak çok az şey vardı.”

SuGiBi

New member
Yeni Delhi:

Hrishikesh Mukherjee'nin klasiği Chupke Chupke Yakın zamanda 50 yıl. Bu vesileyle kutlamak için Sharmila Tagore, Subhash K Jha ile yapılan bir röportajda çekim günlerini hatırladı. Almadan önce Chupke Chupke Teklif, Sharmila Tagore yönetmenin ciddi filmlerinde çalışmıştı ((Anupama Ve Satyakam). Sharmila Tagore, bir arama eğlenceli filmi teklifi yoluna geldiğinde iki kez düşünmedi.

“Bunu çekerken çok eğlendik. Daha önce Hrishida ile çok fazla iş yapmıştım Chupke ChupkeAma çok ciddi bir doğada, Anupama Ve Satyakam, İkisi de Dharamji (Dharmendra) ile ne vardı. Tez kolay görüntüleme sineması değildir. Birinde (Anupama) Pek konuşmadım. Hrishida eğlenceli bir film yapmayı teklif ettiğinde, hepimiz ona atladık. “

Yönetmene tam kredi veren Sharmila Tagore paylaştı Chupke Chupke Hrishikesh Mukherjee yüzünden çalıştı.

“Hrishida, bize aktörlerin ne yapmasını istediğini tam olarak biliyordu. Bize söylediklerini yaptık. Sanırım hepimiz – ben, Dharamji, Amitji (Amitabh Bachchan), Om Prakashji, Asraniji, Usha Kironji, eğlence için.

Chupke Chupke Dharmendra, Sharmila Tagore, Amitabh Bachchan, Jaya Bachchan, Om Prakash ve Asrani dahil olmak üzere topluluk kadrosunda özellikler. Hikaye Shakespeare'in ilham kaynağı Hataların komedisi. Sharmila Tagore, son zamanlarda Bengali sinemasında bir tarama yaptı. Püref 14 yıl sonra. Filmde Ritualparna Sengupta ve Inddraneil Sengupta ile ekran alanı paylaştı.