Sharmila Tagore ve Kareena Kapoor ile Pataudi Sarayı'nın İçinde

SuGiBi

New member
Reklamda Kareena Kapoor ve Sharmila Tagore. (nezaket: KareenaKapoor)

Yeni Delhi:

Bollywood divası Kareena Kapoor, kayınvalidesi usta aktris Sharmila Tagore'a olan hayranlığını her zaman dile getirdi. Kareena Kapoor, Sharmila Tagore'un oğlu Saif Ali Khan ve Pataudi'nin merhum Nawab'ı kriket ikonu Mansoor Ali Khan Pataudi ile evli. Şimdi ise yeni bir klipte, Kareena Kapoor'un, bir reklam için de olsa, atalarının evi Pataudi Sarayı'nda kayınvalidesiyle en güzel zamanlarını geçirdiği görülüyor. Klip, görkemli sarayın havadan çekimiyle başlıyor ve kısa süre sonra içeri girerek Kareena Kapoor ve Sharmila Tagore'un kendi odalarında dans ettiğini gösteriyor. Yıldızlar, sarayın gösterişli odalarında sallanırken ve yuvarlanırken rahat görünüyorlardı. Klip, ikilinin büyük bir masada yemek için oturmasıyla sona eriyor. Başlıkta Kareena Kapoor şunları yazdı: “Kraliçeyle yuvarlanmak – Hayatı sarsmak için gerçek.”

Buradaki Haberya göz atın:

Daha önce PTI ile yaptığı bir röportajda Kareena Kapoor, kayınvalidesinden ilham kaynağı olarak bahsetmişti: “Evlenip çocuk sahibi olmasına rağmen kariyerine devam ederken o benim ilham kaynağım. En büyük süperstarlarla ve film yapımcılarıyla çalıştı. Bunu yapmak benim için önemli. Birlikte bir kariyere ve aileye sahip olmak için her zaman ilham kaynağım olacak. Onu filmlerde özlüyorum. Hema Maliniji'nin ve kayınvalidemin büyük bir hayranıyım. Bence onlar ikonik aktrisler.”

Bundan önce Sharmila Tagore, Kareena Kapoor'un talk şovuna konuk olarak çıktığındaKadınlar ne istergelini için birkaç övgü dolu sözü vardı. “Tutarlılığını seviyorum. İletişim şeklinizi seviyorum çünkü size bir mesaj gönderirsem her zaman cevap vereceğinizi biliyorum. Saif (Ali Khan) bunu yapardı, Soha (Ali Khan) değil. Soha kesinlikle cevap vermeyecektir. Yani zaman alacak ama sen cevap vereceksin” diyen Sharmila Tagore, şunları ekledi: “Eve geliyorsam bana ne yemeyi sevdiğimi sorarsınız, ben de istediğimi alırım. “Bu Kapoor'un özelliği olsa gerek çünkü harika bir masanız var.”

Yakın zamanda, son sezonunda Karan'lı Kahve, Sharmila Tagore, Kareena Kapoor'un aileye katılmasından bahsetti. “Kareena'yı daha önce tanıyordum. Yani onunla daha önce tanışmıştım ve bana karşı çok iyi davranmıştı. O çok tatlı ve olduğu gibi. Tiger hastalandığında da bizimleydi ve o vefat ettiğinde de bizimleydi. ” dedi.

Belirli bir olayı hatırlatan tecrübeli oyuncu şunları söyledi: “Delhi'den birçok arkadaşım vardı. Bu ikisi gelip orada oturuyorlardı. Rasgele bir şekilde 'Neler oluyor?' dedim. O (Kareena) 'Saif sabah uyandığında bana şunu söyledi' dedi… Birlikte yaşadıkları izlenimini veriyordu. Burası Delhi ve bunlar da benim yaşımdaki arkadaşlarım. Bunu o kadar doğal söyledi ki, aklıma geldikçe bile gülüyorum. İşte bu kadar basit ve sıralanmış. O kadar doğrudan ve net ki.”

Ünlü Kapoor misafirperverliğinden bir kez daha bahsedildi. “Ve her zaman harika bir sofra kurar – Kapoors. Bana şunu sorardı Amma, bunu yemek ister misin? Bunu yemek ister misin? Yani sıralandı. Akşam yemeği vaktinde geldi. Çok hoş. “O kadar netlik var ki.”

Aynı gösterinin özel bir bölümünde Kareena Kapoor şunları söyledi: “Onu aradım [Sharmila Tagore] Amma, Saif'le tanıştığımdan beri çünkü ona olan sevgiyi ve bağlılığı gerçekten hissediyorum çünkü o çok sıcak ve şefkatliydi. Sanırım bana daha çok bir kız çocuğu gibi bakıyor. Soha ve Saba gibi. Beni her zaman hoş karşılamıştır.”

Yakında muhteşem yıldızları bir filmde bir arada görmeyi umuyoruz.