Shekhar Kapur, Bay India 2’yi Yapmak İçin Kendisine 300 Milyar Rupi “Teklif Edildiğini” Açıkladı

SuGiBi

New member
Shekhar Kapur. (Nezaket: Shekhar Kapur)

Shekhar Kapur’a yapımı için 300 milyon Rupi teklif edildiğini biliyor muydunuz? Bay Hindistan 2? Salı günü X’teki (eski adıyla Twitter) bir hayranına yanıt veren film yapımcısı şunları yazdı: “Yapmam için bana 300 milyon Rs teklif edildi. Bay Hindistan 2onları iddia etmek [producers] Sadece 3 hafta içinde paralarını geri alacaklar.” 77 yaşındaki oyuncu teklifi dinledikten sonra “3 hafta mı? Bay Hindistan 30 yıl sürdü.” Bay HindistanAnıl Kapoor ve Sridevi’nin yer aldığı film, zamanının çok ilerisindeydi. 1987 yılında vizyona giren film, CGI’nın, özel efektlerin, yeşil ekranın olmadığı bir dönemde ilginç bir konsepti canlandırıyordu. Bay Hindistan, Salim Khan ve Javed Akhtar tarafından yazılmıştır.

Shekhar Kapur’un yorumu, yakın zamanda onu izleyen bir Shah Rukh Khan hayranının ardından geldi. Javan, şöyle sordu: “Saygılarımla efendim, bir film bittikten sonra, sizi tekrar izleme zorunluluğuyla karşı karşıya bırakıyorsa, işin gerçek değerlendirmesinin iyi yapılmış olduğunu düşünmüyor musunuz?” Bunun üzerine yönetmen şunları söyledi: “Nesilleri duygusal olarak harekete geçiren, bir çağı tanımlayan bir film. Bunlar önemli filmler. Ve Shah Rukh Khan da pek çok şey yaptı.”

Nesilleri duygusal olarak harekete geçiren, bir çağı tanımlayan bir film. Bunlar önemli filmler. Ve @iamsrk epeyce şey yaptı

Bay Hindistan 2’yi yapmam için bana 300 cr teklif edildi ve parayı sadece 3 hafta içinde geri alacaklarını iddia etti

3 hafta mı dedim? ama Bay Hindistan 30 yıl dayandı https://t.co/V5PzU0gdZX

— Shekhar Kapur (@shekharkapur) 19 Eylül 2023
Bundan önce Shekhar Kapur, Shah Rukh Khan’ın filmini izleme deneyimini paylaştı. Javan Londra’da bir tiyatroda. Şöyle dedi: ‘Eğer bu adam [SRK] Hatta bir telefon rehberini bile okurdum, kalkıp tezahürat yapardım’ Shah Rukh Khan ekrana gelip izlerken bir hayran yüksek sesle bağırdı Javan Londra’daki Leicester Meydanı’nda… Tüm seyirci aynı fikirde görünüyordu… Seyircinin Shah Rukh Khan’a tepkisi çok büyük.”

‘Bu adam telefon rehberini bile okusa kalkıp tezahürat yapardım’

Bir hayran yüksek sesle şöyle bağırdı: @iamsrk ekrana geldi, izliyorum #Jawan Londra’daki Leicester Meydanı’nda .. tüm seyirci aynı fikirde görünüyor ..

Seyircinin tepkisi @iamsrk bunaltıcı..

— Shekhar Kapur (@shekharkapur) 12 Eylül 2023
Shah Rukh Khan ve Nayanthara’nın Javan Sacnilk’e göre Hindistan gişesinde Rs 500 crore sınırını aşmaya hazırlanıyor. 18 Eylül’ün ikinci Pazartesi günü, Javan basılmış ₹ 16 crore (yaklaşık). Javan 7 Eylül’de serbest bırakıldı.

Sırada Shah Rukh Khan görünecek. Dunki Taapsee Pannu ile birlikte.