Shubhangi Atre, 19 Yıllık Evlilikten Sonra Eşinden Ayrılıyor

SuGiBi

New member
Shubhangi Atre bu fotoğrafı paylaştı. (nezaket: shubhangiaofficial)

Yeni Delhi:

Dizideki rolüyle ün kazanan televizyon oyuncusu Shubhangi Atre Bhabiji Ghar Parhai, ETimes’a 19 yıllık evliliğin ardından kocası Piyush Poorey’den ayrıldığını söyledi. Kararı hakkında ETimes’a konuşan oyuncu, “Neredeyse bir yıldır birlikte yaşamıyoruz. Piyush ve ben evliliğimizi kurtarmak için elimizden geleni yaptık. Karşılıklı saygı, arkadaşlık, güven ve dostluk güçlü bir evliliğin temelidir. Ancak sonunda farklılıklarımızı çözemeyeceğimizi anladık ve birbirimize alan açmaya ve bireysel yaşamlarımıza ve kariyerlerimize odaklanmaya karar verdik.”

Ayrılık sonrası hisleri sorulduğunda, aktris ETimes’a, bazı hasarlar onarılamaz olduğu için zihinsel istikrarını seçtiğini söyledi. “Yine de zor. Ailem benim en büyük önceliğim ve hepimiz ailelerimizin etrafımızda olmasını istiyoruz. Ancak bazı hasarlar tamir edilemez. Bunca yıllık bir ilişki bozulduğunda, sizi zihinsel ve duygusal olarak etkilemesi kaçınılmazdır. Ben de etkilendim ama bu adımı atmak zorundaydık ve ben bu durumu kabullendim. Mental istikrar her şeyden önemlidir. Her zaman olumsuzlukların size bir ders verdiğine inandım.” diye açıkladı aktris.

Çift, 18 yaşındaki kızlarının iyiliği için samimi olmaya devam ediyor. “Hem annesinin hem de babasının sevgisini hak etti. Piyush Pazar günleri onunla buluşmaya gelir. Babasının sevgisinden mahrum kalmasını istemiyorum” diyen oyuncu duruşunu netleştirdi.

Oyuncu, 2003 yılında Piyush ile evlendi. Evlilik, memleketleri Indore’da gerçekleşti. Çift, evliliklerinden iki yıl sonra bir kızlarını ağırlıyor. Shubhangi Atre gibi ünlü şovların bir parçası olmuştur. Kasautii Zindagii Kay, KasturiVe Chidiya Ghar.

Günün Öne Çıkan Videosu

Shriya Saran, Upendra ve Kiccha Sudeep Mumbai’de Kabzaa Basın Buluşmasında