Sidharth Malhotra, Yodha'ya Hazırlık, Akıl Sağlığı ve Daha Fazlası Üzerine

SuGiBi

New member
Sidharth Malhotra Haberler Yuva etkinliğinde

Yeni Delhi:

Son vizyona giren Bollywood yıldızı Sidharth Malhotra Yodha Haberler'nin Yeni Delhi'de düzenlenen Yuva – Değişim İçin Gençlik mega toplantısında gişede iyi bir performans sergileyen sanatçı, aksiyon sahneleri çekerken karşılaştığı zorluklardan, ekranda gerçek hayattaki kahramanları canlandırma eğiliminden ve ruh sağlığıyla uğraşmaktan bahsetti. Bugün. Son filminde özellikle uçak içinde çekilen aksiyon sahnelerini yapmadan önce yaptığı hazırlıklar sorulduğunda Yodhathe Şerşaah Star Haberler'ye şunları söyledi: “Kamera önünde rol yapmak kolay değil, bazen diyaloglar olabilir ama bir aksiyon yaptığınızda, bu ne olursa olsun, ikna edici görünmeli. Yani, özellikle Yodha için, kişinin şöyle görünmesi ve eğitilmesi gerekiyordu. bir komando ve bu bir gecede olmayacak bir şeydi. Sizi aylar önceden eğiten bir eylem ekibimiz vardı. Ben şahsen mevcut komandolarımızın çoğu gibi daha zayıf olmak istedim, bu yüzden karakter için kilo verdim.”

Şöyle devam etti, “Kişisel olarak fiziksel olarak daha aktif olmayı seviyorum. Gün içinde terlemediğimde sinirleniyorum. Karakter olarak ikna edici olmak benim için çok önemli. Aksiyonun sınırlarını el ele zorlamak istedik. mücadele.”

Aksiyon gösterilerini yapıp yapmadığı sorulduğunda Yodha Sidharth Malhotra kıkırdadı ve şöyle dedi: “Tüm gösteriler Yodha hepsi benim. “Filmde çok fazla CGI kullanılmadı.”

Sidharth, oyuncu olarak akıl sağlığıyla uğraşma konusunda şunları söyledi: “Son teslim tarihlerimiz var ve her Cuma (gişede) sınavlarımız oluyor. Stres kaçınılmaz bir şeydir ama sağa veya sola bakmaya başladığınız anda kendi şeridinizde olmalısınız. , bir saniye geciktin. Kendine odaklanmak çok önemli.”

Aktör, Haberler ile yaptığı sohbet sırasında “Oyuncu olmasam macera sporları fragmanı veya koçu olurdum” dedi.

Film endüstrisinde isim yapmak isteyen gençlere bir mesaj bırakması istendiğinde Sidharth, ilk filmini Yılın Öğrencisi dalında çekmeden önce iki yıl boyunca yönetmen yardımcısı olarak çalışmak zorunda kaldığı sektördeki ilk günlerini anlattı. . Şöyle dedi: “Kişinin güçlü kafalı olması gerekir, çünkü her şeye cevabınız olamaz. Elinizde kalan şey budur ve bundan en iyi şekilde nasıl yararlanacağınızdır. Eğer buna devam ederseniz, bir gün engelleriniz başka bir şeye dönüşecektir. bir fırsat.”

Etkinliğin baş konuğu Haberler'nin Yuva – Değişim İçin Gençlik mega programından bahseden Birlik Gençlik Bakanı Anurag Thakur, yaklaşan Lok Sabha seçimlerinde gençliğin gücünden yararlanma konusunda konuştu. Etkinlikte ayrıca Bollywood aktörleri Alaya F, Sidharth Malhotra, şarkıcı Jasleen Royal ile tartışmalar ve sosyal medya fenomenleri Divija Bhasin ve Dr. Cuterus ile diğer birçok kişiyle panel tartışmaları da yer aldı.