Sigara filtreleri neredeyse akşamdan kalma hayatına mal olur

Yenilmez

Active member
Tierhilfe Wolfsburg

Sigara filtreleri neredeyse akşamdan kalma hayatına mal olur

08.07.2025 – 16:04Okuma Süresi: 2 dakika.

Wolfsburg'daki Tierhilfe'de Kater Niko: Bir operasyon hayatını kurtardı.

Resmi büyütmek

Wolfsburg'daki Tierhilfe'de Kater Niko: Bir operasyon hayatını kurtardı. (Kaynak: Tierhilfe Wolfsburg)

Hangover Niko için ölüm cezası aslında zaten konuşuldu. Ama sayfa döndü. Hayvan Yardımı Wolfsburg, tarihe dokunma hakkında rapor veriyor.

Tierhilfe Wolfsburg halkla dokunaklı bir hikaye ile temasa geçti. “Dün ölmeliydim,” diyor kulübün Facebook'taki katkısı. Demek istediğim akşamdan kalma Niko. Bir buçuk yaşında dört ayaklı arkadaş ölümden kaçtı. Zamana karşı bir yarışta uykudan korundu, söyleniyor.

Niko, haftalarca şiddetli kusma ve karın ağrısından muzdaripti, bunun üzerine bir veteriner başlangıçta genellikle ölümcül hastalık FIP'i teşhis etti ve hayvanı kurtarmayı tavsiye etti.

“Gerçekten son dakikada”, kurtarıcılar nihayet Hangover'ın kaderini öğrendi. Dernek, Niko'nun başka bir sınava taşınmasını derhal organize etti. Yeni X -Ray görüntüsü, akşamdan kalma bağırsağında çarpıcı hava birikimi gösterdi, bu da veteriner hekimlerin derhal cerrahi bir müdahaleye neden oldu. Şaşırtıcı bulgu: Hayatı tehdit eden semptomlara neden olan dört yuttu sigara filtresi.

“Neredeyse bana hayata mal oldular,” diye yazıyor hayvan yardımı akşamdan kalma perspektifinden. Niko şu anda operasyondan kurtuluyor. “Şimdi burada yalan söylüyorum, bitkin, ama nefes alıyorum. Yaşıyorum. Hayatta kaldım çünkü çok sayıda sevgili insan uzağa bakmadı,” diye devam ediyor Hayvan Yardımı web sitesi. “Henüz dağın üzerinde değilim, hala kötü hissediyorum, ama haftalarca ilk kez gerçek bir şansım var.”

Hayvan hakları aktivistleri, semptomlarının gerçek nedeni tanındıktan ve düzeltildikten ve tüm hayvan sahiplerine itiraz ettikten sonra tam iyileşmesini umuyor: “Lütfen kürk burunlarınızla ilgilen – bazen aptallıklarımız bizi büyük bir tehlikeye getiriyor.”

Niko'ya yardım etmek istiyorsanız, Wolfsburg Tierhilfe'ye bağış yapabilirsiniz. Bu, web sitesindeki hesap ayrıntıları veya orada sağlanan e -posta adresine PayPal aracılığıyla gider. Hayvan yardımı 2008'den beri ihmal edilmiş ve nesli tükenmekte olan hayvanlara bağlıdır. Dernek sadece gönüllülerden oluşur.