“Size İnanan Bir Yönetmen”

SuGiBi

New member
Arjun Kapoor, Rohit Shetty'nin filmindeki rolüyle oldukça ses getirdi. Tekrar Singham. Filmde aktör, düşman Tehlike Lanka'yı canlandırdı. Arjun şimdi Singham Again setinden BTS fotoğraflarını paylaştı. Ayrıca yönetmen Rohit Shetty'ye kendisine güvendiği için teşekkür etti. Arjun Kapoor bir Instagram gönderisinde şunları yazdı: “Doğru zamanda, size inanan bir yönetmenle mükemmel bir rol; bazen tek gereken budur. Pek çok kişinin istemediği halde bana gösterdiği güven ve kendi vizyonuna bu kadar yakın, izleyicilerin sevdiği bir karakter yarattığı için kelimelerle anlatılamayacak kadar minnettarım. Tehlike Lanka olma yolundaki bu yolculuk şaşırtıcı olmaktan başka bir şey değildi. Setteki her anı unutulmaz kıldığınız için Rohit Shetty efendim ve ekibine teşekkür ederiz. Bunu göz açıp kapayıncaya kadar tekrar yapardım!”

Arjun Kapoor daha önce The Hollywood Reporter için Anupama Chopra ile yaptığı röportajda otoimmün bozukluğundan bahsetmişti. Oyuncu, “Bende Hashimoto Tiroiditi diye bir şey var. Bu tiroid sorununun bir uzantısıdır. Antikorlarınız size karşı savaşır. Sanki vücut strese girdiği için uçağa binip kilo alabilirim. Stres modu, antikorlarınızın bir şeylerin yanlış olduğuna inandığı ve harekete geçtiği zamandır. Ne kadar rahat olursam, o kadar iyi görünürüm; bu da ironik çünkü bu meslekte gerçekten rahat değilsiniz.”

Arjun, filme kaydolduğunda hayatının “en kötü aşamasından geçtiğini” açıkladı. “Bu filme imza attığımda hayatımın en kötü dönemini yaşıyordum. Kişisel, profesyonel, duygusal, zihinsel ve fiziksel olarak. Depresyonda olup olmadığımı bilmiyordum, sadece bir şeylerin yolunda gitmediğini biliyordum. Birçok şeyi erteliyordum. Film izlemekten zevk almayı bıraktım ve tek bildiğim bunu. Yani benim için hayatım filmlerden ibaretti. Ve sonra kendi kendimi patlattığımı düşündüğüm bir noktaya ulaştı. Ben mutlu bir insan değildim. Ve içimdeki ateş azaldı.”

1 Kasım'da yayınlandı Tekrar Singham ayrıca başrollerde Ajay Devgn, Kareena Kapoor, Ranveer Singh, Deepika Padukone, Tiger Shroff ve Jackie Shroff yer alıyor. Aksiyon şovmeni, çok sevilen dizinin üçüncü bölümüdür Singham franchise ve Rohit Shetty'nin polisiye evreninin beşinci filmi.