Söylentiler Doğru Değildir. Shah Rukh Khan’ın Dunki’si Prabhas’ın Salaar’ıyla Hala Çatışacak

SuGiBi

New member
Görüntü Pooja Dadlani tarafından Instagram’da paylaşıldı. (Nezaket: PoojaDadlani)

Yeni Delhi:

Tüm Shah Rukh Khan hayranlarına iyi haberlerimiz var. Onun çok beklenen projesi Dunki, orijinal plana göre bu yıl Noel’de yayınlanacak. Son zamanlarda serbest bırakılacağına dair söylentiler vardı. Dunki “post prodüksiyon zaman çizelgelerindeki” gecikme nedeniyle erteleniyor. Yapımcılar resmi bir açıklamada şunları söyledi: “Herkes Shah Rukh Khan’ın çok beklenen filminin vizyona girmesini sabırsızlıkla bekliyordu. Dunki. Duyurulduğu günden bu yana konuşulan film, tüm bu tartışmalarla birlikte seyircinin de vizyona girmesini bekliyor. Rajkumar Hirani’nin yönetmenlik koltuğuna oturacağı yönünde söylentiler dolaşırken, gösterimde herhangi bir erteleme olmadığı ve filmin 2023 Noel’inde vizyona gireceği artık doğrulandı.” DunkiRajkumar Hirani’nin yönettiği filmde aynı zamanda Taapsee Pannu ve Vicky Kaushal da rol alıyor. Prashant Neel’inkiyle çatışacakMaaş, Gişede Prabhas’ın manşetini yaptığı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “İzleyiciler her zaman Shah Rukh Khan’ın bir sonraki projesi Dunki hakkında daha fazlasını duymayı ve görmeyi bekliyordu. Çıkış tarihinin erteleneceği yönündeki spekülasyonlar seyirci heyecanını yüksek tutarken, şimdi Dunki’nin kilitlendiği doğrulandı. 2023 Noel’inde vizyona girecek.”

Daha önce ticaret uzmanı Manobala Vijayabalan, X’teki (eski adıyla Twitter) bir gönderide şunları söylemişti: “Buzz: Maaş Vs Dunki…Shah Rukh Khan’ın Dunki ertelenmesi muhtemeldir. Prabhas’ Salaar’ın solo albümü çıkacak.”

Vızıltı: #SalaarVsDunki
❌

#ShahRukhKhan‘S #Dunky Büyük olasılıkla ERTELENECEK.… pic.twitter.com/xWbDqHhioj

— Manobala Vijayabalan (@ManobalaV) 12 Ekim 2023
Dijital bir platform olan Let’s Cinema da şunu belirtti: Dunki “post prodüksiyon zaman çizelgelerindeki” gecikme nedeniyle ertelendiği bildiriliyor. “Raporlar şunu gösteriyor: Dunki post prodüksiyon zaman çizelgelerinin gecikmesi nedeniyle 22 Aralık’tan itibaren ertelenebilir. Açıklamada “Resmi onay bekleniyor” denildi.

Raporlar şunu gösteriyor: #Dunky post prodüksiyon zaman çizelgeleri nedeniyle 22 Aralık’tan itibaren ertelenebilir. Resmi onay bekleniyor. pic.twitter.com/aHmAIclOOe

— LetsCinema (@letscinema) 12 Ekim 2023
“Evet. Ortalıkta dolaşan söylentilerin doğru olduğu söyleniyor. Dunki ertelenmesi ‘büyük ihtimalle’ muhtemeldir. Post prodüksiyon çalışmalarının zaman aldığı ve ekibin 22 Aralık’ta vizyona girecek çalışmaları tamamlayamayabileceği söyleniyor. Resmi onay bekleniyor,” dedi Aakashavaani’nin bir tweet’ini okudu.

Evet. Ortalıkta dolaşan söylentilerin doğru olduğu söyleniyor. #Dunky ertelenmesi en ‘Muhtemelen’. Post prodüksiyon çalışmalarının zaman aldığı ve ekibin 22 Aralık’ta vizyona girecek çalışmaları tamamlayamayabileceği söyleniyor. Resmi onay bekleniyor.

— Aakashavaani (@TheAakashavaani) 12 Ekim 2023
Dunki‘in Noel’de yayınlanacağı Shah Rukh Khan tarafından şu tarihte doğrulandı: Jawan’ın başarı basın toplantısı geçen ay yapıldı. Süperstar şöyle demişti: “Sanırım Maşallah, Tanrı çok nazikti. Pathaan’ımız vardı. Tanrı’nın Jawan’dan çocukları bile vardı. Cumhuriyet Bayramı’yla (26 Ocak) başladığımızı hep söylüyorum. Uğurlu bir gün. Janmashtami’de Jawan’ı serbest bıraktık. Noel’de Dunki’yi sana getireceğiz. Ulusal entegrasyona öncelik veriyorum. Ve filmim vizyona girdiğinde bayram olması gerekiyor. Sıkı çalışıyorum. Son 29 yılda çalıştığımdan daha fazla çalışıyorum. Ve inşaallah çok çalışacağım. Artık insanlar film izlediğinde ve bundan mutluluk duyduklarında mutlu oluyorum.”

Dunki Rajkumar Hirani ve Shah Rukh Khan arasındaki ilk işbirliğine işaret ediyor.