Soha Ali Khan’ın Doğum Günü Kutlamalarının İçi: Yemek, Arkadaşlar ve Daha Fazlası

SuGiBi

New member
Soha görseli paylaştı. (Nezaket: SohaAliKhan)

Yeni Delhi:

Soha Ali Khan mutlu bir doğum günü geçirdi ve Instagram paylaşımları da bunu doğruluyor. Bugün 45. yaş gününü kutlayan Soha Ali Khan, Instagram hesabında fotoğraflar ve bir makara paylaştı. İlk fotoğrafta kocası Kunal Kemmu’nun Soha’yı yanağından öperken görüldüğü duygusal bir fotoğraf var. Doğum günü kızı da pastayla birlikte poz verdi. Arkadaşlarla birlikte keyifle yenen Kunal yemeklerinden ve öğle yemeğinden kesitler var. Soha’nın arkadaşları arasında Angad Bedi ve Shikha Talsania’yı görebiliriz. Inaaya’nın muhtemelen annesinin yüzüne krema sürdüğü sevimli bir kare daha var. Son makarada Soha’nın piyanoda doğum günün kutlu olsun çaldığı görülüyor. Soha, paylaşımına “En iyi keşfiniz nedir?” diye yazdı. köstebek sordu. “Ben bu halimle yeterliyim” dedi çocuk. #matchesstruckinthedark Etkinlikten MIA Neha Dhupia, yorumlar kısmına “Doğum günü kızımızla birlikte olmayı özledim” yazdı. Soha’nın gönderisine bir göz atın:

Soha Ali Khan, görümcesi Kareena Kapoor ve kocası Kunal Kemmu’dan tatlı doğum günü dileklerini aldı. Jaane Jaan aktör, fam-jam anlarını içeren bir makara paylaştı. Makarada Kapoor ve Khan ailesinin geçmişten günümüze bir araya gelişini anlatan birkaç an var. Kareena, başlığına şöyle yazdı: “Sorunsuz, gerçek, eğlenceli ve güvenilir görümcemin doğum günü kutlu olsun…Sizi çok seviyorum…Bandra’nın tüm vegan şekersiz çikolatalı kekleri bugün buzdolabınızda olsun.. ” Soha gönderiye yanıt verdi ve “teşekkür ederim – seni seviyorum” yazdı ve birkaç emoji bıraktı.

Buradaki yazıya bir göz atın:

Soha Ali Khan da kocası Kunal Kemmu’dan bir dilek aldı. Kunal Kemmu, doğum günü kızıyla bir sürü fotoğraf paylaştı ve başlığına “Doğum günün kutlu olsun güzelim” yazdı.

Buradaki yazıya bir göz atın:

İş cephesinde, Soha Ali Khan en son geçen yıl Eylül ayında vizyona giren Hush Hush’ta görüldü ve Kunal Kemmu en son komedi filmi Kanjoos Makhichoos’ta görüldü. Soha aynı zamanda bir yazardır. Orta Derecede Ünlü Olmanın Tehlikeleri kitabını yazmıştır.