Sonam Kapoor, Anand Ahuja ve Son Vayu’nun Notting Hill Günlüklerinden

SuGiBi

New member
Anand Ahuja, Sonam ve bebek Vayu ile birlikte. (nezaket: sonamkapoor)

Yeni Delhi:

Sonam Kapoor, Instagram profilinde Notting Hill’den bir dizi mutlu fotoğraf paylaştı. Notting Hill’de kalan oyuncu, eşi Anand Ahuja ve oğlu Vayu ile yaptığı yürüyüşten kareler paylaştı. Paylaşımına “Bahar geliyor” notunu düştü. #vayusparents ve #everydayphenomenal hashtag’lerini ekledi. Yorumlarda Sonam’ın kız kardeşi ve film yapımcısı Rhea Kapoor, “Bu paltoyu özledim” yazdı. Sonam’ın kayınbiraderi Karan Boolani (Rhea ile evli) kalp emojileri attı. Sonam’ın teyzesi Maheep Kapoor da öyle. Birkaç yıl çıktıktan sonra Sonam Kapoor ve Anand Ahuja, Mayıs 2018’de Mumbai’de evlendi. Yıldızlarla dolu bir düğün ve resepsiyon yaptılar. Anand Ahuja, moda markası Bhane’yi ve spor ayakkabı butiği VegNonVeg’i yönetiyor. Çift geçen yıl ağustos ayında bir erkek çocuk dünyaya getirdi ve ona Vayu adını verdiler.

Sonam Kapoor’un paylaşımı şöyle:

Birkaç gün önce Sonam Kapoor, Notting Hill’deki yürüyüşünden bu fotoğrafları paylaştı ve altına “Küçük ailemizin yeni üyesiyle Notting Hill’de hafta sonu” yazdı. Gönderisine #everydayphenomenal, #vayusparents ve #betterthaniimagined hashtag’lerini ekledi.

Oğlu Vayu 6 aylıkken Sonam Kapoor bu sevimli fotoğrafı paylaşmış ve şöyle yazmış: “Vayu’mun 6 ayı. Dünyanın en iyi işi.. benim en büyük şansım.. seni seviyorum sevgili oğlum.. baban ve ben daha fazlasını isteyemezdim #6aysatıldı #6aydoğum sonrası #vayusebeveynler #hergünolağanüstü.”

Geçen yıl bir Instagram gönderisinde oğullarının adını açıklayan Sonam Kapoor ve Anand Ahuja şunları yazdı: “Hayatımıza yeni anlamlar katan gücün ruhuyla… Muazzam bir cesaret ve cesareti somutlaştıran Hanuman ve Bheem’in ruhunda. güç…Kutsal, hayat veren ve sonsuza kadar bize ait olan her şeyin ruhuyla, oğlumuz Vayu Kapoor Ahuja için kutsamalar arıyoruz.”

Çalışma açısından, Sonam Kapoor, Netflix’in gerilim filminde bir kamera hücresine sahipti. AK vs AK, babası Anil Kapoor ve film yapımcısı Anurag Kashyap’ın oynadığı. En son 2019 filminde görüldü. Zoya Faktörü, Dulquer Salmaan ve Angad Bedi’nin başrollerini paylaştığı. Aktris bundan sonra Shome Makhija’nın filminde izlenecek. Kör.