Sonam Kapoor, Annesi Sunita Kapoor'un 35 Yaşındaki Ghar Chola'sını Giydiğinde

SuGiBi

New member
Resim Sonam Kapoor tarafından Instagram'da paylaşıldı. (nezaket: SonamKapoor)

Yeni Delhi:

Sonam Kapoor, terzilik seçimleriyle her zaman hayranlarını ve takipçilerini şaşkına çeviriyor. Salı günü, Neerja aktör, kırmızı ghar chola sari giymiş olarak görülebildiği birkaç fotoğrafını paylaştı. Merak ediyorum, bu sari hakkında bu kadar özel olan ne? Sari, Sonam'ın annesi Sunita Kapoor'un koleksiyonundan ve 35 yaşında. Sonam Kapoor, Pazar günü fotoğrafçı Apeksha Maker'ın düğün törenine katıldı ve bu olay için sari giydi. Sonam başlıkta şöyle yazdı: “Annemin 35 yıllık ghar chola'sını giyiyorum… Bana bu sari ve bluzu ödünç verdiğin için anneme teşekkür ederim, dolabını karıştırmayı seviyorum… Ghar chola'nın ne olduğunu ve önemini biliyor musun? Yorum bölümünde cevaplarınızı bilmek isterim.” Sunita Kapoor, yorumlar bölümüne bir sürü kalp emojisi bıraktı. Aditi Rao Hydari kırmızı kalp emojisi bıraktı ve Ayesha Shroff, yorumlar bölümüne “Beğendim” yazdı. Bir göz at:

İşte Sonam Kapoor'un mekana gelirken gelin ve damatla birlikte poz verdiği Haber. Bir göz at:

Sonam Kapoor, Paris Moda Haftası'na gitti ve orada Dior moda markasını temsil etti. Paris'ten birkaç solo fotoğrafını paylaştı. Ayrıca kocası Anand Ahuja ile birkaç fotoğraf paylaştı. Sonam Kapoor'un fotoğraflarda siyah bir elbise giydiği görülüyor. Saçlarını kurdeleyle bağladığı görülüyor. Anand Ahuja'nın bandhgala giydiği görülüyor. Sonam, başlığında şunları yazdı: “Versailles'da bebeğimle çıktığım gece, benim de katıldığım en güzel akşam yemeklerinden biriydi. Açıkçası tüm dior'larda Ayrıca Londra'daki en sevdiğim şerit mağazalarından birinden alınan bu muhteşem fiyonu takıyordum vvrouleaux.” Bir göz at:

Sonam Kapoor ve Anand Ahuja, kendi fotoğraflarını paylaşırken sıklıkla çift hedefleri belirliyorlar. Birkaç gün önce Neerja oyuncusu, kendisi ve kocası Anand Ahuja'nın yer aldığı bir dizi fotoğraf paylaştı. Çift, fotoğraflarda muhteşem görünüyordu. Sonam Kapoor süslü bir takım giyerken Anand Ahuja onu şık ve sade tuttu. Bir fotoğrafta Sonam ve Anand'ın sevimli pozlar verdiği görülüyor. Bir başkasında Anand'ın gözleri kameraya sabitlenmiş halde Sonam'a baktığı görülüyor. Sonam, başlığına şöyle yazdı: “En şık randevu… Mükemmel bir beyefendiyle evlendim.” Bir göz at:

İş dünyasında Sonam Kapoor en son gerilim filmi Blind'de görüldü.