Sonam Kapoor Londra’da 1. Anneler Gününü Kutluyor, Kocası Anand Ahuja Onu “En İyi Hediye” İle Şaşırtıyor

SuGiBi

New member
Sonam Kapoor bu fotoğrafı paylaştı. (nezaket: sonamkapoor)

Yeni Delhi:

Sonam Kapoor, eşi Anand Ahuja ile bugün (19 Mart) Londra’da Anneler Günü’nü kutluyor ve bir süre önce evinde kutlamalara bir göz atma teklifinde bulundu. Sonam, Instagram’da balonlar ve hediyelerle süslenmiş odasının bir fotoğrafını ve Haberlarını paylaştı. Videoda yatağının üzerinde gümüş balonlarla yazılmış “Anne” yazısını görebiliyoruz. Aşağıda siyah ambalaj kağıdına sarılı iki hediye görüyoruz. Oyuncu, Haberlar ve bir fotoğrafın yanı sıra, “Bugün benim ilk Anneler Günüm ve Anand Ahuja kendini aştı. Seni seviyorum bebeğim” yazan tatlı bir not yazdı.

Süslü odasının Habersunu paylaşan Sonam Kapoor, “Dünyanın en iyi kocası” yazdı.

ngsig9d

8csdtk5g

Ayrıca, William Shakespeare’in Venedik Taciri’nin sınırlı sayıda üretilen hediye paketini açarken çekilmiş bir Habersunu da paylaştı. Ve altına “Bana verilebilecek en iyi hediye kitaplardır” notunu düştü.

sccao6a8

Sonam Kapoor’un kocası Anand Ahuja’ya yazdığı nota aşağıdan göz atın:

4j2nrip

O zaman bilmeyenler için, İngiltere’de Mart ayının dördüncü Pazar günü Anneler Günü (Anneler Günü olarak da bilinir) olarak kutlandığını söyleyelim. Bu yıl bugün (19 Mart) kutlanıyor.

Sonam Kapoor şu anda kocası Anand Ahuja ile birlikte Londra’da. Bir gün önce bir etkinliğe katıldı ve görünüşüne bir göz attı. Oyuncu, Instagram’da omuzları açık gri pullu bir elbiseyle görülebileceği birkaç muhteşem fotoğraf paylaştı.

Aşağıya bir göz atın:

Sonam Kapoor, birkaç yıl çıktıktan sonra Mayıs 2018’de Anand Ahuja ile evlendi. Çift, oğulları Vayu’yu Ağustos 2022’de dünyaya getirdi.