“Sonunda Birlikte Bazı Etli Sahneler Yapabildim”

SuGiBi

New member
Bombay:

Bollywood yıldızı Kriti Sanon, yakında çıkacak filminde nihayet kıdemli oyuncu Kajol ile önemli ölçüde ekran süresi paylaşacağı için heyecanlandığını söyledi Patti'yi yap. Aynı zamanda Kriti'nin ilk prodüksiyonuna da damgasını vuran gizemli gerilim filminde, Kriti, Kajol'la birlikte ikili bir rolde yer alıyor. Bu onların ikinci işbirliği Dilwale Aktör, Kajol'la bazı “etli sahneleri” paylaşmaktan mutlu olduğunu söyledi; bu, üzerinde çalışırken yapamadıkları bir şeydi. DilwaleRohit Shetty'nin yönettiği filmde Shah Rukh Khan ve Varun Dhawan da rol aldı.

“Sonunda onunla daha önce yapmadığım bazı etli sahneler çekebileceğim için heyecanlandım. Dilwale. Görünüşünün ve setteki tavrının giderek daha iyi hale geldiğini hissediyorum. Her zaman işbirlikçi olmasını ve sahneyi tartışıyor olmamızı ve onun gerçekten işin içinde olmasını seviyorum, ister orada burada size yardımcı olsun, ister sırtınızı sıvazlasın, bu onun için çok şey ifade ediyor. Çok eğlendim ve şöyle düşündüm: 'Aman Tanrım, sonunda bunu yapabiliyorum',” dedi Kriti PTI'ya bir röportajda.

Kajol, yapım aşamasında Kriti'yi tanıyamadığını söyledi. Dilwale çünkü birlikte çok fazla sahneleri yoktu. “Bu oldukça hoş bir sürprizdi. Kesinlikle büyüdü ve bunu şuradan da görebilirsiniz: Dilwale Buraya kadar Ulusal Ödül almak da oldukça zorlu bir yolculuktu. Aktör, “Yani bunu izlemek harika bir deneyimdi” dedi.

Kanika Dhillon tarafından yazılan ve yönetmenliğini ilk kez sahneye çıkan Shashanka Chaturvedi'nin yaptığı, Patti'yi yap Uttarakhand'ın kurgusal Devipur kasabasındaki bir cinayete teşebbüs vakasını araştıran ikiz kız kardeşler ve kararlı bir polis müfettişi (Kajol tarafından canlandırılıyor) etrafında dönüyor.

Kriti, Kajol'un polis karakterinin hikayenin “ahlaki pusulası” görevi gördüğünü ve onun gözünden gizemin çözüldüğünü söyledi. “O, bu hikayeyi anlatan tek kişi ve onun aracılığıyla hikayenin bazı kısımlarını öğreniyorsunuz. Gerçekten güçlü bir karakter gibi. Onun çok fazla ciddiyet ve güvenilirlikle geldiğini hissediyorum, öyle bir oyuncu ki, “diye ekledi.

Beyazperdede bir polisi oynamasının neden bu kadar uzun sürdüğü sorulduğunda Kajol, doğru projenin ortaya çıkmasını beklediğini söyledi. “Bana daha önce polis rolleri teklif edilmişti ama her zaman bunun hafife alınacak bir şey olmadığını hissetmiştim. Kabul etmem için gerçekten iyi bir senaryo olması gerekiyordu. Her nasılsa bir şeyler yolunda gitmedi. Bazen senaryoda yeterince iyi değildi ya da yönetmen ve yapımcı harika değildi, eğer bir şey yapıyorsam o zaman bunu iyi yapmam gerektiğini ve yüzde 300'ümü vermem gerektiğini hissettim… Yani evet, bir karar aldım. Bunu yapmak uzun zaman aldı ve senaryonun bunun için doğru olduğunu hissettim” dedi Kajol.

Kriti ilk kez bir filmde ikili bir rol oynuyor ve oyuncu, asıl zorluğun kendilerini farklı hissetmelerini sağlayacak bir yol bulmak olduğunu söyledi. “Eğlenceliydi çünkü bir aktör olarak birdenbire tek bir filmde iki karakteri canlandırmaya başlıyorsunuz. Bu pek sık olmaz. Peki bu karakterleri nasıl farklı kılarsınız? Elbette farklı yazılmışlar ama ekleyebileceğiniz şeyler var.

“Kardeş oldukları için lehçe açısından farklı konuşmuyorlar, aynı ortamda doğup büyüyorlar… Ve sahnelerimin çoğunda başka bir ben vardı. Yani teknik olarak zorlayıcı ama ilginç oluyor. “dedi.

Kariyerinde iki kez ikili rol oynayan Kajol — Dushman (1998) ve Kuch Khatti Kuch Meethi (2001) – Kriti'nin ikiz kız kardeşleri canlandırdığını söyledi Patti'yi yap daha zorluydu. “Bu filmde ikili rol çok farklı. Dushman sahneleri vardı ama bunların sayısı bir arada değildi. Filmde iki kız kardeş daha az birlikte görüldü. Ama içinde Patti'yi yapİki kız kardeş filmin yüzde 70'inde birlikte. Dolayısıyla onun için çifte rol oynamanın teknik açıdan oldukça zorlayıcı bir yönü var. İki karakteri canlandırıyorsunuz. Kendinize tepki veriyorsunuz… Ve her şeyin mükemmel olması gerekiyor. “Bu zorluğa oldukça harika bir şekilde göğüs gerdi” diye ekledi.

Patti'yi yap Kriti, ilk kez yapımcılığını üstlendiği Kathha Pictures'tan Dhillon'la birlikte kendi markası Blue Butterfly Films aracılığıyla filmi destekleyen Kriti'nin yapım yolculuğunun başlangıcını işaret ediyor.

Kriti sette oyuncu rolüne öncelik verdiğini söyledi. “Aslında sette bir yapımcı olarak ortaya çıkmıyorum. Benim için bunu yapmak daha çok işin her yönüne yaratıcı bir şekilde dahil olmak anlamına geliyordu ve bunu yapmak zorundaydım ve bundan çok mutluyum” dedi.

Kriti, son zamanlarda yapımcılığa geçen ilk kadın yıldız değil. Onun yanı sıra, Ulusal En İyi Erkek Oyuncu Ödülü'nü Kriti ile paylaşan Alia Bhatt'ın yanı sıra oyuncular Deepika Padukone, Priyanka Chopra Jonas, Anushka Sharma, Kangana Ranaut, Taapsee Pannu ve Richa Chadha da yapım dünyasına adım attı.

Hint film endüstrisinde kadın aktörlerin yapımcılığa dönüşmesi eğilimini nasıl gördüğü sorulduğunda Kajol, bunun doğru yönde atılmış bir adım olduğunu söyledi. “Her oyuncunun sonunda oyunculuktan daha fazlasını yapmak istemesi doğal bir evrimdir. Yapımcıların inandıkları filmlere yönelmesi bir fark yaratır ve aynı zamanda toplumda neyi temsil etmek istedikleri hakkında da bir şeyler söyler.

“İşte bu noktada kadınlar ayağa kalkıyor ve beni sadece oyuncu ya da çalışan kadın olarak etiketlemenin yeterli olmadığını söylüyorlar. Bu etiketi kıracağım ve ayağa kalkacağım ve sen olmadan ne olmak istiyorsam o olacağım.” Üzerime herhangi bir etiket koymak” dedi.

Ayrıca TV yıldızı Shaheer Sheikh'in ilk filminde Tanvi Azmi ve Brijendra Kala ile birlikte rol aldığı, Patti'yi yap 25 Ekim'de Netflix'te yayınlanacak.

(Başlık dışında bu hikaye Haberler personeli tarafından düzenlenmemiştir ve ortak bir yayından yayınlanmıştır.)