Sooraj Barjatya, Salman Khan ile ilk toplantısı hakkında Haberler'ye: "Onu gördüğümde düşündüm …"

SuGiBi

New member
Sooraj Barjatya ve yürekten aile dramaları için tutkusu, 90'lı yıllarda öfkeydi ve gizli içeriği bugün hala harikalar yaratıyor.

Ace direktörü son zamanlarda OTT çıkışını şovla yaptı Bada Naam Karenge, Bir showrunner olarak. Film yörüngesini takip eden biri anında savaşı ve gösteriyi hissedebilir.

Sadece izleyiciler değil, Ace Direktörü Amitabh Bachchan'ın da bir zamanlar imza hikayesi stilini takdir ettiğini söylüyor.

Sooraj Barjatya'nın basit hikayelerinde Amitabh Bachchan

Haberler ile özel bir röportajda, Sooraj Barjatya bir anı hatırlıyor. Uunchai (2022) Amitabh Bachchan ve aldığı iltifatla.

Barjatya, “Bay Bachchan'ın bir zamanlar bana söylediğini hatırlıyorum” diyor, Sooraj, filmlerinizde, hayatın basit olabileceği aniden gerçekler. Hayat basit olabilir ve bu basit şeylerde sevinç var Uunchai. “

Her film yapımcısı, büyük ekranda bir hikaye hayata geçirmek için eşsiz bir tarzla gelir. Sooraj Barjatya, '90'lı ve 20'li yılların başlarında ticari gişe rekorları kıranlarla yönetti. Hum Saatath-Saatath Hai (1999), Maine Pyar Kiya (1989), Hum aapke Hai Koun ..! (1994) ve Vivah (2006), birkaç isim.

Sooraj Barjatya'nın favori filmleri

Ona izlediği türden filmleri sorduktan sonra, bunun film çekmeye yönelik bakış açısını nasıl etkilediğini sorduktan sonra, favorilerine geri sarıyor.

Sooraj Barjatya, “Bimal Roy ve Raj Kapoor gibi efsaneler tarafından film izlerken büyüdük. Ama benim üzerimde en büyük etkiyi yaratan filmler, kendi Rajshri filmlerimizdi ve sinemanın lv prasad filmleri oldu. Sesim, büyük “

“Sadece Rishi Kapoor Ji'nin nasıl dans edeceğini görmek istedim Om shanti omİçinde Karzarma

Ace film yapımcısı sosyal medyada değil. Bu fenomenden önce sinema dünyasını gören her birey gibi, Barjatya da filmler piyasaya sürüldüğünde çılgınlığı sevgiyle hatırlıyor.

“Bunlar çok farklıydı. Gidip aktör veya bazen aktör kamerası için kostüm satın alacağımız zaman olduğunu hatırlıyorum ve sadece sübvansiyonlar aldık. Her şeyi kontrol etmek için whatsapp mesajları var. O zaman sihir, şeyler gizlidir “

“Açıkçası hatırlıyorum, Om shanti om Ne çıktığında bir öfke arıyor. Ben bir gençtim ve sadece Rishi Kapoor Ji'nin nasıl dans edeceğini ve ne giyeceğini görmek istedim. Ama şimdi şarkılar 15 gün önce piyasaya sürülüyor, bu yüzden tam olarak ne göreceğimi biliyorum. İşte dersler, ama sinemanın büyüsü her zaman kalacak. “

Sooraj Barjatya'nın topluluk kadrosuyla filmleri

Bir Sooraj Barjatya filminin diğer ticari marka stillerinden biri, bir araya getireceği topluluk kadrosu. Büyük setler ve heyecanı daha da yükselen yıldızlı bir oyuncu.

Hum Saatath-Saatath Hai Salman Khan, Sonali Bendre, Saif Ali Khan, Karisma Kapoor, Tabu ve Mohnish Behl'in yer aldığı baş kadro ile müzikal bir gişe rekorları kıran Yıldız dizisi gibi Hum aapke Hai Koun ..!Salman Khan, Madhuri Dixit, Renuka Shahan, Mohnish Behl ve Anupam Kher'in yer aldığı başrol oyuncusu.

A-listeleriyle dolup taşan büyük bir oyuncu kadrosunu yönetmek kolay bir başarı değildir. Bir meydan okuma olamaz mı? Ancak Barjatya, insanları her zaman bir araya getirme ustalığına sahip olduğunu belirtiyor.

Film yapımcısı, “Bu bir meydan okumaydı ama her zaman herkesi bir araya getirme, tüm unsurları getirme eğilimindeyim – konuşan bir yemek masası, tapınak sahneleri, dans ve şarkı söyleme ve kutlama. Yukarı, her zaman o dünyaya geliyorum “

“Renuka'nın Salman için tost yaptığını hatırlıyorum”

Bir yönetmen, filmleri arasında asla seçemez ve seçemez, Sooraj Barjatya'nın kült klasiğinin setlerinden favori bir anı vardır Hum aapke Hai Koun ..!Salman Khan ve Madhuri Dixit'in oynadığı.

“Sanırım setlerde çok eğlendik Hum aapke Hai Koun ..! Şarkıyı çekerken Didi Tera Devar Deawana. 9 gün boyunca çekim yaptık ve çok eğlenceliydi çünkü herkes birlikteydi. Herkes birbirini tanımıştı. Setteki günlerden birinde, Renuka'nın Salman için tost yaptığını açıkça hatırlıyorum. Bu karakteri yaşıyorduk. Tüm setleri iyi derecelendirirdim, ama bence bu film seti en çok. “

Sooraj Barjatya ve Salman Khan'ın kalıcı dostluğu

Bollywood'da romantizm düşündüğünüzde, her sokakta her zaman Shah Rukh Han'ın sürekli bir yankısı olmuştur. Ama Salman Khan'ın Sooraj Barjatya filmlerindeki ikonik karakterine 'prem' bir bakış ve belki de romantizm bu aşamada aktör için zirve yaptı.

Sooraj Barjatya, Salman Khan ile ilk toplantısını hatırlarken bellek şeridinden bir yolculuk yapıyor.

Film yapımcısı, “Onunla tanıştım Maine Pyar Kiya Çünkü birisi bana o salim söyledi Saab ka beta hai Salman. Ancak, daha sonra zaten bir film yaptığını bilmek için kamera ediyorum. Ama liderimle hiçbir yere taşınmıyordum, bu yüzden onunla temasa geçtim ve ilk toplantı Rajshri ofisimizdeydi. “

“Onu kişisel olarak gördüğümde, çok kısa olduğunu düşündüm. O zamanlar fotoğrafları daha az anladım. Anlatmaya başladım, duydu ve sanırım ulaştığımızda Kabutar sekans (Maine Pyar Kiya), İkimiz de istediğimizi aldığımızı biliyorduk. “

Sooraj Barjatya ve Salman Khan'ın yıllardır çok güçlü bir dostluğa sahip oldukları biliniyor. Son röportajlarda Barjatya, mevcut nesil için yeni bir 'prem' bulma ve Salman Khan için onun biten bir karakter yazma konusunda ipuçlarını düşürdü.

Shahid Kapoor'u dökmek Vivah

Yakın zamanda Sooraj Barjatya hakkında konuşan bir başka aktör Shahid Kapoor'dan başka bir şey değildi.

Kapoor'un Barjatya'sıyla bir atılım yaptı VivahVe bu, gibi filmlerle teslim ettiği bir dizi floptan sonra geliyor. Deawane Huye Paagal (2005), Vaah! Life ho toh aisi! (2005) ve Shikhar (2005).

Shahid, birkaç medya etkileşiminde o kadar bahsetmişti ki, Sooraj Barjatya'nın onu değiştirmesini istedi. Vivah Yukarıdakiler için.

Fakat bu kaba bir yama aktörün kalibresini tanımlıyor mu?

Barjatya, “Hepimiz yeterince hayat gördük. Hepimiz biliyoruz ki, düşük, isabet ve floplar bu yolculuğun bir parçası olacak. Ortalama yasa her şeyi yakalar, bu yüzden Shahid'in yaptığı gibi En iyisi, neredeyse hiç önemli değil çünkü sonunda film.

Tepki ile uğraşmak

Arkasında yıllarca deneyime sahip olmak ve Hint sinemasının ve izleyicilerin resepsiyonunun değişen gelgitleri, geri tepme ile uğraşmak kolaylaşıyor mu?

Yönetmen, “Her zaman biraz endişeli hissediyoruz. Ama zamanla gerçekte elimden gelenin en iyisini yapmalıyım. Uunchai Sadece rahatlık alanımın dışında, ilk gün koleksiyonları rahatsız etmeden, artık yarışı yürütmek istemiyorsunuz. “

Sooraj Barjatya, aileleri bir araya getirmekle eş anlamlıdır ve her prodüksiyonla, “Ev, kalbin olduğu yerdir” sözüne gerçekten gravitas ekler.