Sosisli İstiridye Mantarı Sote

bencede

Active member
Sosisli İstiridye Mantarı Sote Tanımı İçin Gereçler

  • 1 paket istiridye mantarı
  • 4 adet uzun hindi sosis
  • 1 adet kuru soğan
  • 1 diş sarımsak
  • 1 adet kapya biber
  • 3 adet sivri biber
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı
  • Tuz
  • Bir fiske kekik
  • 1 tatlı kaşığı tatlı toz biber
Sosisli İstiridye Mantarı Sote Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Sosisleri uzunlumasına ortadan bölelim.
  2. Yarım ay halinde doğrayalım tavaya alalım.
  3. Üzerine 1cay bardağı su ekleyip ön pişirme yapalım suyunu çekince sıvı yağı ekliyelim.
  4. 2 dakika kavuralım.
  5. İstiridye mantarını suya tutalım dilim dilim doğrayıp sosislerin üzerine alalım.
  6. Mantarlarla biraz daha kavurup küpküp doğradığımız soğanı, biberleri ve minik doğradığımız sarımsağı ekliyelim.
  7. Kekik, toz biberi ve tuzunu ek edelim.
  8. Tavanın kapağını kapatıp pişirelim ve servis tabağına alalım. Kahvaltıya ve günün her öğününde yenilebilecek nefis yemeği kayıt ederek denemenizi öneririm ????.
Sosisli İstiridye Mantarı Sote Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst