Sriram Raghavan, Mutlu Noeller’deki Vijay Sethupati Rolü İçin Saif Ali Khan’ı Reddetti: “Üzgündü”

SuGiBi

New member
Film tutkunları Sriram Raghavan’ın filmini sabırsızlıkla bekliyor Mutlu Noeller12 Ocak’ta ekranlara gelecek. Filmin başrollerinde Katrina Kaif ve Vijay Sethupathi yer alıyor. Pinkvilla ile yakın zamanda yapılan bir sohbette yönetmen Sriram Raghavan, erkek başrol için ilk tercihinin Saif Ali Khan olduğunu açıkladı. Şöyle açıkladı: “Olan şuydu ki, Katrina ile Andhadhun’dan (2018’de vizyona girdi) hemen sonra tesadüfen tanışmıştım ve bir şeyler yapmayı tartışıyorduk. Ve bu hikayeyi yaşadım. Başlarken ‘Tamam dedim. Bu konuda harika olacak. Adam kim? Her zamanki gibi geçtim, hepimiz. Karşılaştırma yapmaya çalışıyordum. Tamam dedim. Bir şey yaptılar.’ Sonra çok benzersiz bir eşleştirme istedim çünkü hikayenin gereği bu. Her ikisinden de bagaj alınmamalıdır. Bu insanlar neyle ilgili vb. Böylece rolü beğenen başka bir oyuncuyla da tanıştım. Sonra ona üzgün olduğumu söyledim çünkü ‘Onunla daha önce çalıştın.’”

Katrina Kaif, Sriram Raghavan’dan ilk tercihini açıklamasını istediğinde yapımcı “Saif Ali Khan” dedi.

Şöyle ekledi: “Onunla tanıştım [Saif Ali Khan] ve daha sonra ona ‘hayır’ dediğimde biraz üzüldü. O zamanlar Vijay’e rol vermedim [Sethupathi]. Ben sadece ‘Hayır, taze bir şey istiyorum’ diyordum. “Ne aradığımı bilmiyorum.”

Sriram Raghavan ayrıca Vijay Sethupathi ile sözleşme imzalamaya nasıl karar verdiğinin öyküsünü de paylaştı. Şöyle dedi: “Sonra bir film festivali için Melbourne’a gidiyordum. Ve yolda bu filmi gördüm 96. Ondan önce görmüştüm Vikram VedaVijay’in birkaç filmini daha izledim. Orada ödül alıyordu. Böylece o da Melbourne’a geldi. Ve orada yeni tanıştık. Ben de ona ‘Hintçe biliyor musun?’ diye sordum. ‘ dedi.Mai genç salonu Dubai mein kaam kar chuka hun [I have worked in Dubai for 3 years.]’Tamam, harika’ dedim. O halde bunun insanları meraklandıracak çok ilginç ve tuhaf bir kombinasyon olduğunu düşünüyorum.”

Vijay Sethupathi ve Katrina Kaif’e ek olarak, Mutlu Noeller Başrollerde Radhika Apte, Sanjay Kapoor ve Aditi Govitrikar yer alıyor.