SS Rajamouli(L), Mahesh Babu (R). (nezaket: taran_adarsh)
Yeni Delhi:
SS Rajamouli, Japonya'ya yaptığı geziyle gereken sesi çıkarıyor. Yönetmen gişe rekorları kıran filminin özel gösterimine katılmak için oraya uçtu $$$. Gösterim sırasında SS Rajamouli, baş kahraman olarak Telugu süperstarı Mahesh Babu'nun yer aldığı yaklaşan projesiyle ilgili ayrıntıları da açıkladı. X'teki (eski adıyla Twitter) bir hayran sayfası tarafından paylaşılan Haberda SS Rajamouli'nin, “Bir sonraki filmime başladık. Yazıyı tamamladık. Ön üretim aşamasındayız. Filmin tüm ön görselleştirmelerini yapıyoruz. Ancak oyuncu seçimi henüz tamamlanmadı. Yalnızca filmin baş kahramanı olan ana kahraman kilitlidir. Adı Mahesh Babu. O bir Telugu oyuncusu.” Mahesh Babu'nun isminin anılması kalabalığın tezahüratlarına neden olurken SS Rajamouli şunu ekliyor: “Görünüşe göre çoğunuz onu zaten tanıyorsunuz. Kendisi çok yakışıklı ve umarım filmi biraz hızlı bitirebiliriz. Tahliye sırasında onu buraya getireceğim. Ve onu seninle tanıştıracağım ve senin de onu seveceğinden emin olacağım. Bilginize: Bu film, Mahesh Babu ve SS Rajamouli arasındaki ilk işbirliğine işaret edecek.
Videoya eklenen metinde şu yazıyordu: “SSR yaklaşık #SSMB29 Yazmayı bitirdik ve şu anda ön üretim aşamasındayız. Sadece kahramanı SuperStar Mahesh Babu'nun olduğu doğrulandı ve inanılmaz derecede yakışıklı. Çekim sürecini hızlandırmayı ve gösterim sırasında tanıtım için bize katılmasını umuyoruz.”
Mahesh Babu en son görüldü Guntur Kaaram. Trivikram Srinivas'ın yönettiği filmde ayrıca önemli rollerde Sreeleela, Meenakshi Chaudhary ve Ramya Krishnan da yer aldı.
Yeni Delhi:
SS Rajamouli, Japonya'ya yaptığı geziyle gereken sesi çıkarıyor. Yönetmen gişe rekorları kıran filminin özel gösterimine katılmak için oraya uçtu $$$. Gösterim sırasında SS Rajamouli, baş kahraman olarak Telugu süperstarı Mahesh Babu'nun yer aldığı yaklaşan projesiyle ilgili ayrıntıları da açıkladı. X'teki (eski adıyla Twitter) bir hayran sayfası tarafından paylaşılan Haberda SS Rajamouli'nin, “Bir sonraki filmime başladık. Yazıyı tamamladık. Ön üretim aşamasındayız. Filmin tüm ön görselleştirmelerini yapıyoruz. Ancak oyuncu seçimi henüz tamamlanmadı. Yalnızca filmin baş kahramanı olan ana kahraman kilitlidir. Adı Mahesh Babu. O bir Telugu oyuncusu.” Mahesh Babu'nun isminin anılması kalabalığın tezahüratlarına neden olurken SS Rajamouli şunu ekliyor: “Görünüşe göre çoğunuz onu zaten tanıyorsunuz. Kendisi çok yakışıklı ve umarım filmi biraz hızlı bitirebiliriz. Tahliye sırasında onu buraya getireceğim. Ve onu seninle tanıştıracağım ve senin de onu seveceğinden emin olacağım. Bilginize: Bu film, Mahesh Babu ve SS Rajamouli arasındaki ilk işbirliğine işaret edecek.
Videoya eklenen metinde şu yazıyordu: “SSR yaklaşık #SSMB29 Yazmayı bitirdik ve şu anda ön üretim aşamasındayız. Sadece kahramanı SuperStar Mahesh Babu'nun olduğu doğrulandı ve inanılmaz derecede yakışıklı. Çekim sürecini hızlandırmayı ve gösterim sırasında tanıtım için bize katılmasını umuyoruz.”
Daha önce Bollywood ticaret analisti Taran Adarsh, Mahesh Babu'nun SS Rajamouli ile yaptığı filmle ilgili X hakkında bir not yayınladı. Ticaret analisti şunları yazdı: “Bigg News…Telugu süperstarı Mahesh Babu ve yönetmen SS Rajamouli işbirliği yapacak…Mahesh [Babu] Rajamouli'nin bir sonraki yönetmenliğinde başrol oynayacak $$$… Yapımcılığını KL Narayana üstleniyor… 2022'de sahneye çıkacak.”SSR hakkında #SSMB29
Yazmayı bitirdik ve şu anda ön üretim aşamasındayız.
Sadece kahramanı SuperStar @urstrulyMahesh doğrulandı ve inanılmaz derecede yakışıklı.
Çekim sürecini hızlandırmayı ve gösterim sırasında tanıtım için bize katılmasını umuyoruz #MBSSRpic.twitter.com/JZAx3oP6cu
— Mahesh Babu Trends(@MaheshFanTrends) 19 Mart 2024![]()
Bu arada Deccan Chronicle'ın 2018 tarihli bir raporu, Mahesh Babu'nun Bollywood'daki ilk çıkışına ilişkin planlarını vurguladı. Raporda ayrıca Mahesh Babu'nun yönetmen SS Rajamouli ile oyun değiştirici olmayı hedefleyen bir projede işbirliği yapma arzusundan da bahsedildi. Baahubali. Bir kaynak şunu açıkladı: “Ama o (Mahesh Babu) başka birini istemiyor Baahubali ya da bir kostüm draması. İkisi (Mahesh ve SS Rajamouli) birbirlerine fikir alışverişinde bulunuyorlardı ve sonunda bir fikir buldular.”BÜYÜK HABER… #Telugu süperstar #MaheshBabu ve yönetmen #SSRajouli işbirliği yapmak… #Mahesh yıldız olmak istiyor #Rajamoulisonraki yönetmenlik, sonra #RRRR… Yapımcılığını KL Narayana üstleniyor… 2022'de sahneye çıkacak. pic.twitter.com/DhgUlqaKCz
— taran adarsh (@taran_adarsh) 18 Nisan 2020
Mahesh Babu en son görüldü Guntur Kaaram. Trivikram Srinivas'ın yönettiği filmde ayrıca önemli rollerde Sreeleela, Meenakshi Chaudhary ve Ramya Krishnan da yer aldı.