“Stand-Up Topluluğumuz İçin Gururlu Bir An”

SuGiBi

New member
Vir Das ve Johny Lever’in Instagram’da paylaştığı görüntüler. (Nezaket: VirDas, JohnyLever)

Yeni Delhi:

Salı günü ilk Uluslararası Emmy Ödülünü kazanan Vir Das’ı tebrik etmek gerekiyor. Netflix özel programıyla bu onuru aldı Vir Das: İniş 51. Uluslararası Emmy Ödülleri’nde komedi kategorisinde. Usta aktör ve komedyen Johny Lever, Vir Das’ı zaferinden dolayı öven çok sayıda ünlü arasında yer aldı. Phir Hera Pheri Star, X’te (eski adıyla Twitter) bir gönderi paylaştı ve Vir’in başarısını “stand-up topluluğu” için “gurur verici bir an” olarak nitelendirdi. Vir Das’ın ödülle birlikte çekilen fotoğrafına yanıt veren Johny Lever şunları yazdı: “Bu sabah haberleri duyduğuma çok sevindim… Vir Das’ı yürekten tebrik ediyorum. Bu bizim ve stand-up topluluğumuz için gurur verici bir an. Size daha fazla güç! Tanrı kutsasın.”

Johny Lever’in tebrik gönderisine yanıt olarak Vir Das minnettarlığını ifade ederek şunları yazdı: “Johnny [Lever] Sayın. İçinden geçtiğimiz her kapı bizim için kırdığın kapıdır. “Çok saygı duyuyorum ve çok minnettarım.”

Johnny efendim. İçinden geçtiğimiz her kapı bizim için kırdığın kapıdır. Çok Saygı duyuyorum ve çok minnettarım ???? https://t.co/oe8OlWBHcF

— Vir Das (@thevirdas) 21 Kasım 2023
Büyük galibiyetin ardından Çarşamba günü Hindistan’a gelen Vir Das, havaalanında medyayla etkileşime geçti. Burada da Johny Lever’in Hindistan stand-up komedi sahnesine katkılarından bahsederek, “Sanırım Johnny Lever gibi bizden önce gelen insanlar sayesinde buradayız… Bu Hintlilere verilen ilk ödül. uluslararası komedi ama umarım sonuncusu olmaz…Umarım benden sonra birçok komedyen bunu kazanabilir.” Birlikte çalışmak istediği komedyen hakkında soru sorulduğunda Vir Das, “Johny Lever ile bir gösteri yapmayı çok isterim. O benim idolüm. O, yaşanacak en büyük Hintli komedyen. Gelecek en büyük canlı komedi sanatçısı” dedi. Hindistan’dan.”

Gelecek vaat eden stand-up komedyenlerine vereceği tavsiyenin ne olduğu sorulduğunda Vir Das şöyle dedi: “Şunu söylemek isterim ki, kendinizi sanatınıza verin ve eğer ülkenizi seviyorsanız onun hakkında yazın.”

Vir Das, ilk Uluslararası Emmy ödülünü Michael Lennox’un komedi dizisiyle paylaştı Derry Kızlar – Sezon 3. Bu, Vir Das’ın Uluslararası Emmy Ödülleri’ndeki ikinci adaylığıdır. 2021 özel etkinliği Vir Das: Hindistan için ne de aday gösterildi.

Büyük haberi duyururken Vir Das, ödülle birlikte poz verdiği bir dizi fotoğraf paylaştı. Fotoğrafları paylaşarak şunları yazdı: “Hindistan için. Hint komedisi için. Her nefes, her kelime. Bu inanılmaz onur için Uluslararası Emmy ödüllerine teşekkür ederiz.”

Vir Das ayrıca Instagram’da kabul konuşmasından bir kesit paylaştı. Klipte Vir Das’ın şunları söylediği duyuluyor: “Her şeyden çok Hindistan için buradayım. Gülüşünüz için teşekkür etmek isterim. Bu bir aşk senfonisi, bir özgürlük orkestrası, yalnız olmadığımızı hatırlatan evrensel bir şarkı sözü ve bu aptalın hayatının müziği. Tüm dünya bizimle dans edene kadar daha yüksek sesle çalsın. Teşekkür ederim. Namaste. Jai Hind. Esselamu aleyküm. Cumartesi Sri Akaal. Aşk ve barış. Teşekkür ederim.”

Vir Das, Bollywood filmlerinde rol aldı: Delhi Göbeği Ve Git Goa Git.