Suchitra Krishnamoorthi, Cannes Ödüllü Aktör Anasuya Sengupta ile Fotoğrafını Paylaştı

SuGiBi

New member
Resim Suchitra Krishnamoorthi tarafından paylaşıldı. (nezaket: SuchitraKrishnamoorthi)

Delhi:

Suchitra Krishnamoorthi, son Instagram gönderisinde Cannes ödüllü aktör Anasuya Sengupta ile bir fotoğraf paylaştı. Paylaşılan fotoğrafta Suchitra beyaz bir elbise giyerken, o anın kadını Anasuya ise siyah bir takım elbise giyiyor. Kameralara poz verirken görülüyorlar. Suchitra ayrıca kızı Kaveri ile bir fotoğraf paylaştı. Suchitra, başlığında şöyle yazdı: “#Cannes'da en iyi kadın oyuncu ödülünü kazanan @tphqltd'yi ve anusuyasengupta'yı tebrik ederiz. Hindistan için gurur verici bir an. @kaverikapur'un sonunda benimle bir partiye gelmeyi kabul etmesi de annem için gurur verici bir an. Seninle tanışmak çok güzeldi. @kunalkohli.” Bilginize Anasuya Sengupta, Cannes Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazanan ilk Hintli aktris oldu. Suchitra'nın gönderisine buradan bir göz atın:

Geçen hafta Anasuya, prestijli film festivalinin 77. edisyonunda yaşadığı deneyimi özetleyen bir dizi fotoğraf paylaştı. Altyazısından bir alıntı şöyleydi: “Kıyafet – ödüllerden önce Cannes'daki bir bit pazarından hemen satın aldım, çünkü ben böyle yapıyorum.” Ayrıca moda tasarımcısı Arjun Saluja'nın markası Rishta'dan parçalar seçtiğinden de bahsetti. Görüntülere geri dönecek olursak, ilk karede yıldızın beyaz bir kıyafet ve kalın altın takılar taktığı görülüyor. Daha sonra rol arkadaşı Omara ve yönetmen Konstantin Bojanov ile birlikte poz veriyor. Son fotoğrafta Anasuya sahnede gülümsüyor ve kazanma anını yaşıyor. Buradaki yazıya bir göz atın:

Anasuya, Utanmaz filmindeki Renuka rolüyle Belirli Bir Bakış kategorisinde ödüle layık görüldü. Filmi Bulgar film yapımcısı Konstantin Bojanov yazdı ve yönetti. Kazandığı an hakkında konuşan Anasuya, Hindustan Times'a şunları söyledi: “Bunun olduğuna inanamadım! Ama titreyerek sahneye çıkıp hayranlık duyduğum sanatçılarla, kahramanlarımla birlikte dururken, bu kadar çok şeyle karşılanmak tuhaf bir şekilde doğal geldi bana. özgünlük ve sevgi. Sıkı çalışmamı gördükleri için jüriye çok minnettarım.”

Utanmaz 17 Mayıs'ta 77. Cannes Film Festivali'nde gösterildi. Film, bir polis memurunu öldürdükten sonra Delhi'deki bir genelevden kaçmayı başaran Renuka'nın (Anasuya Sengupta tarafından canlandırılıyor) etrafında dönüyor. Filmde Anasuya'nın yanı sıra Omara, Auroshikha Dey ve Rohit Kokate de önemli rollerde yer alıyor.